22.4 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialSuspecţi de o TÂLHĂRIE de 20.000 de euro, ridicaţi în urma unor...

Suspecţi de o TÂLHĂRIE de 20.000 de euro, ridicaţi în urma unor percheziţii

Trei persoane suspectate că au furat 20.000 de euro, prin ameninţări, dintr-o casă din Târgovişte au fost ridicate, sâmbătă, în urma unor percheziţii în comuna dâmboviţeană Gura Ocniţei, la descinderi fiind găsite o armă, bani şi bijuterii provenite din infracţiuni, dar şi un laborator de droguri, transmite Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Raluca Florescu, percheziţiile au avut loc la locuinţele a patru persoane din comuna Gura Ocniţei suspectate de tâlhărie.

Conform sursei citate, în data de 7 mai cei patru suspecţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani, toţi din comuna Gura Ocniţei, au pătruns într-o locuinţă din Târgovişte şi, prin ameninţări, au sustras suma de 20.000 de euro.

În urma percheziţiilor, la locuinţele acestora poliţiştii au descoperit o armă neletală, mai multe sume de bani şi bijuterii, produse electronice şi electrocasnice, achiziţionate cu banii proveniţi din săvârşirea de infracţiuni, precum şi trei autoturisme care ar fi fost cumpărate cu banii proveniţi din tâlhărie. De asemenea, la locuinţa unuia dintre suspecţi, într-o mansardă, poliţiştii au descoperit un laborator pentru cultivarea canabisului.

Trei dintre suspecţi au fost ridicaţi în urma percheziţiilor şi sunt audiaţi la sediul Poliţiei Dâmboviţa, cel de-al patrulea fiind plecat în străinătate şi urmând să fie depistat şi adus în România pentru cercetări.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă