1.9 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSpecialSuri, 4 ani, îi dă lecţii de regie tatălui ei Tom Cruise

Suri, 4 ani, îi dă lecţii de regie tatălui ei Tom Cruise

Tom Cruise spune că fiica sa, Suri, în vârstă de patru ani, îi oferă sfaturi în materie de regie atunci când se află pe platourile de filmare, actorul insistând asupra faptului că fetiţa are un talent înnăscut pentru această meserie, informează portalul contactmusic.com monitorizat de Mediafax.

 

Tom Cruise spune că Suri face pe şeful atât cu el, cât şi cu alţi cineaşti atunci când se află pe platourile de filmare.

“A crescut pe platouri. Le spune oamenilor să facă linişte pe platou. Stă acolo cu căştile pe urechi, se uită la scene şi îmi oferă sfaturi după filmare. Apoi mă aprobă sau altceva. Dacă cineva îi stă în cale… Kate făcea o dată un film şi regizorul stătea în faţa ei (a fetiţei, n.r.). S-a uitat la mine, l-a apucat pe regizor de haină şi i-a zis «Nu văd». După filmare, s-a dus la Kate şi i-a spus «A fost grozav» şi a sărutat-o. Are un talent natural”, a spus Tom Cruise.

Actorii Tom Cruise şi Katie Holmes au declarat recent că îşi doresc pentru anul 2010 un al doilea copil.

Tom Cruise, în vârstă de 47 de ani, şi Katie Holmes, în vârstă de 30 de ani, s-au cunoscut în aprilie 2005 şi sunt căsătoriţi de trei ani.

Cruise mai are doi copii – Connor şi Isabella -, adoptaţi împreună cu fosta lui soţie, actriţa australiană Nicole Kidman.

Cel mai recent film în care a fost distribuită Katie Holmes, intitulat “Mad Money”, a fost un adevărat eşec din punct de vedere comercial. Lansată în 2008, această comedie în care mai apar Queen Latifah şi Diane Keaton abia a reuşit să îşi acopere din biletele vândute cheltuielile de producţie de 22 de milioane de dolari.

Tom Cruise, starul francizei “Misiune: Imposibilă”, a lansat pe marile ecrane, la începutul lui 2009, filmul “Operaţiunea Valkyrie”. El traversează în prezent o perioadă extrem de prolifică din punct de vedere profesional, fiind anunţat în distribuţia mai multor filme – “The Tourist”, “Sleeper”, “The Monster of Florence” şi “Knight and day”.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu s-a întâlnit cu reprezentanții românilor din SUA. Ar urma o întâlnire cu secretarul de stat Blinken

Premierul Marcel Ciolacu, aflat într-o vizită de lucru în Statele Unite, s-a întâlnit cu reprezentanți ai comunității de români care trăiesc în SUA. Din imaginile...

Imprimantele – la ce trebuie să fim atenți în activitatea noastră

Imprimantele au devenit un pilon central în mediul de lucru contemporan, fiind unelte esențiale în procesele de birou, în special într-o lume în care...

Păcatele lui Kissinger

„Despre morți, numai de bine” – ne îndeamnă un vechi obicei creștin. Ca unii care i-am lăudat lui Henry Kissinger abilitățile diplomatice, în strategia...
Ultima oră
Pe aceeași temă