2.7 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSpecialSuporteri Ujpest au aruncat din tren cu doze de bere si au...

Suporteri Ujpest au aruncat din tren cu doze de bere si au stropit oamenii de pe peron (VIDEO)

Mai multi suporteri ungari ai echipei de fotbal Ujpest care au trecut, joi dimineata, cu trenul, prin judetul Hunedoara, indreptandu-se spre Bucuresti au aruncat cu doze de bere si au stropit cu suc si apa persoanele aflate pe peron in garile din Deva si Simeria, scandand "Tiganii!".

In garile din Simeria si Deva, suporterii echipei Ujpest din Ungaria au aruncat cu doze de bere si au stropit cu suc si cu apa persoanele aflate pe peron, scandand "Tiganii" si "Gipsy", transmite Mediafax.

Potrivit comisarului Vasile Hritac, seful Serviciului Politiei Transporturi Hunedoara, suporterii au fost foarte agitati, insa nu au avut loc evenimente deosebite si nimeni nu a fost ranit.

"S-au instituit masuri speciale de siguranta, de Politie si Jandarmerie, deoarece se cunoaste faptul ca suporterii unguri sunt agresivi. Au aruncat cu lichide si doze de bere, insa nimeni nu a fost ranit, ceea ce este foarte important. In continuare, ei vor fi insotiti pe tot parcursul drumului de fortele de ordine, iar alti politisti si jandarmi ii asteata in fiecare din statiile CFR prin care trec", a spus Hritac.

Trenul rapid Viena – Budapesta – Bucuresti Nord a ajuns, joi dimineata, in statia CFR Deva cu 70 de minute intarziere, iar politistii sustin ca intarzierea s-a datorat faptului ca autoritatile maghiare au oprit trenul si au verificat daca suporterii au asupra lor obiecte contondente.

Comisarul Vasile Hritac, seful Serviciului Transporturi Hunedoara, declara, miercuri, ca peste 500 de suporteri ai echipei Ujpest urmau sa treaca prin judet, joi dimineata, in trenul rapid Budapesta – Bucuresti Nord pentru a participa la meciul cu FC Steaua din turul doi preliminar al Ligii Europa.

El spunea ca suporterii vor fi insotiti de zece politisti hunedoreni, iar la intrarea in Alba Iulia politistii hunedoreni vor cobori din tren si in locul lor se vor urca alti oameni ai legii din judetul Alba.

De asemenea, paza speciala va fi instituita si vineri la amiaza, intre orele 13.00 si 14.00, cand trenul care ii duce acasa pe suporterii formatiei Ujpest tranziteza judetul Hunedoara.

FC Steaua va intalni formatia Ujpest in turul doi preliminar al Ligii Europa. Steaua va juca turul pe teren propriu, joi, in timp ce returul este programat in Ungaria, la 23 iulie.

Cele mai citite

Selecţionerul Belgiei, despre naționala României: “O echipă foarte foarte talentată”

Selecționerul Belgiei, Domenico Tedesco, a comentat rezultatele tragerii la sorți a grupelor EURO 2024, desfășurată sâmbătă la Hamburg (Germania), menționând că naționala României, unul...

Românii care apără Ucraina au înființat grupul de luptă “Getica”. Unitatea face parte din “Legiunea Internațională” a Ucrainei

Pe frontul din Ucraina s-a înființat o unitate care luptă împotriva rușilor alături de militarii Ucrainei și care este formată exclusiv din români -...

Rusia – Ucraina, ziua 648. Fostul președinte Poroșenko, rivalul lui Zelenski, este oprit să iasă din Ucraina

Petro Poroșenko, fostul președinte al Ucrainei, a fost oprit de autoritățile de frontieră ale Ucrainei să iasă din țară. Poroșenko ar fi urmat să aibă...
Ultima oră
Pe aceeași temă