29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecial"Stranierii" respecta principiile lui Piturca

„Stranierii” respecta principiile lui Piturca

Selectionerul Victor Piturca poate sa stea linistit. Cu doua exceptii, Marica, neconvocat de Mircea Lucescu la Sahtior Donetk, si Cristi Chivu, neoprit in lotul Romei datorita unei accidentari usoare, toti ceilalti „stranieri” chemati pentru confruntarea cu Belarus i-au respectat principiile de selectie si au jucat din primul minut la echipele lor de club.
Desi fara gol marcat, Adrian Mutu s-a agitat mult la victoria cu 3-0 a Fiorentinei asupra Cataniei, fiind vazut de trimisul editiei online a Gazzettei dello Sport drept unul dintre cei mai activi jucatori de pe teren. In ciuda efortului depus, Mutu, pe teren pana la finalul intalnirii, n-a avut realizari deosebite si a primit un cartonas galben dupa o ora de joc.
In Spania, Gabriel Tamas a contribuit pe tot parcursul meciului la egalul, 1-1, scos de Celta Vigo in fata celor de la Racing Santander, in timp ce Laurentiu Rosu a bifat 76 de minute la succesul echipei sale Recreativo Huelva, 2-0 contra lui Betis Sevilla.
Integralist la TSKA Sofia, Florentin Petre, alaturi de Eugen Trica (pana in minutul 81) si de debutantul Alexandru Piturca (din minutul 68), nu a putut impiedica infrangerea sofiotilor, 0-1 la Botev Plovdiv. La Sahtior Donetk, Mircea Lucescu a contat tot meciul pe Razvan Rat in partida cu Stal Alcevsk, incheiata cu victoria „minerilor”, scor 3-1.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă