20.7 C
București
miercuri, 17 august 2022
AcasăSpecialVIDEO. Stenograme în dosarul prostituţiei de lux cu asistente TV şi politicieni

VIDEO. Stenograme în dosarul prostituţiei de lux cu asistente TV şi politicieni

DNA a făcut public, joi, un dosar de prostituţie de lux în care sunt implicate mai multe asistente TV, dar şi politicieni şi oameni de afaceri. Şase femei au fost reţinute, printre care şi Diana Gureşoaie, Lavinia Despina şi Ramona Popescu. 
 
Din grupare ar fi făcut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, "sumele câştigate fiind în jur de 1.500 – 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit".

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/flowplayer’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/playernew/singleplayer_max/9c7df3dcdbb8a5c82872401967983970/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Ziarul Libertatea a publicat o parte din stenogramele din dosarul prostituției cu asistențe TV, în care milionarul Ioan Neculaie se plânge Dianei Gureşoaie că a investit bani într-o fată şi aceasta l-a părăsit. În interceptări apare și numele magnatului Puiu Popovici, despre care fetele spuneau că este un „zgârcit”.

Diana Gureşoaie (D.G.): Mi-a zis aseară că s-ar putea să plece (n.red. – una dintre fețele care ar fi  fost traficate), că o sunase, mă-să… eram în mașină. 

Ioan Neculaie (I.N.): Da, da, da. 

D.G.: Și zicea că își ia bilet la avion… că are și bani acum… și se poate duce la mă-să. 

I.N.: Da, da. Și să se ducă cu avionul, dacă are avion… 

D.G.: Ce? 

I.N.: Au în fiecare zi ăștia avion? 

D.G.: Habar nu am, asta mă întrebi pe mine? N-am idee! 

I.N.: Mda… Păi dacă ar avea… curu' că al lui Ramona… piesă de piesă ar fi Diano! 

D.G.: Păi fă-i-l 

I.N.: Îmi bag p… în făcutul ei… I-am mai pus eu la una tâţe și… 

D.G.: Și ce? 

I.N.: Și i-am îndreptat dinții și ne-am despărțit. 

D.G.: Și… 

I.N.: Iubita mea, tu, i-am îndreptat dinții, i-am luat un Range Rover… da… Du-te-n p…a mea… ce-i faci la telefonul ăla că mă enervezi!" 

Citeşte şi: UPDATE: Daniela Crudu şi alte asistente TV, audiate într-un dosar de PROXENETISM. Află detalii inedite

 O altă reținută din dosar, Lavinia Despina, a folosit o cartelă prepaid ca să vorbească cu o anume Ana despre o "combinație" cu un milionar. 

 Ana: Da! 

 

Lavinia Despina (L.D.): Iub! Eu nu mai pot de nervi! Tremur toată! 

Ana: Da, am văzut. Mă, asta e cretina la cap! Dar cum să-i ceri? 

L.D.: Deci, mi-a dat el mesaj: că "De urgență să se rezolve!" 

Ana: Hai de pa.. mea€¦ 

L.D.: O să fac un mare scandal că ea a fost la… Îmi bag p..! Pe o sumă de că.., da! Despre ce vorbim? 

Conform anchetatorilor, proxenetele racolau clienţi din cluburile de lux şi întreţuneau cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei. Cu această ocazie, ele spuneau clienţilor că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele starlete TV.

Poliţiştii au audiat joi, la Secţia 19, 33 persoane, printre care Simona Traşcă, Daniela Crudu şi sora acesteia, Ana Maria, Mădălina Pamfile, Diana Gureşoaie şi Rellys Tonu.
 
Cele mai citite

Alin Nica s-a dat în ringhișpil la Festivalul Lubeniței de la Gottlob

Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a fost prezent la Festivalul Lubeniței de la Gottlob, prilejuit  de celebrarea a 250 de ani de atestare...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 175: Energoatom denunță un atac cibernetic rus fără precedent

Operatorul public ucrainean al centralelor nucleare Energoatom a denunţat, într-un comunicat, un atac cibernetic rus "fără precedent" împotriva site-ului său, precizând că funcţionarea acestuia...

Dați sportului 2% din PIB!

În Grădina Maicii Domnului s-a întâmplat o minune, chiar în sfânta zi de preamărire a Fecioarei Maria. Sportivii noștri au cucerit nouă medalii de...
Ultima oră
Pe aceeași temă