5.5 C
București
joi, 8 decembrie 2022
AcasăSpecialUPDATE. Stare de alertă la Londra. O staţie de metrou a fost...

UPDATE. Stare de alertă la Londra. O staţie de metrou a fost redeschisă după mai multe ore în care s-a verificat o maşină abandonată în zonă

UPDATE. 12:30. Staţia de metrou Golders Green din Londra s-a redeschis luni după ce un vehicul abandonat a fost verificat şi s-a decis că nu reprezintă o ameninţare de securitate, relatează Reuters. 
Departamentul de transport a anunţat că staţia a fost redeschisă după ce poliţia a anunţat că vehiculul din faţa staţiei de metrou, care se află în zona comunităţii evreieşti din oraş, a fost inspectat şi s-a decis că nu reprezintă un pericol. 
'Verificările au arătat că vehiculul din Golders Green nu este suspect şi drumurile se redeschid', a anunţat poliţia pe Twitter. 

––––-

Staţia de metrou Golders Green din Londra a fost închisă, luni, din cauza unei alerte de securitate legată de o maşină abandonată, informează Reuters.

Un purtător de cuvânt al seriviciilor locale de transport a spus că staţia, aflată în centrul comunităţii evreieşti din Londra rămâne deocamdată închisă.

Un purtător de cuvânt al poliţiei spune că în jurul orei 7,00 au fost anunţaţi de prezenţa unei maşini abandonate în apropierea staţiei de metrou. Poliţia încearcă să găsească proprietarul, iar ca măsura de precauţie caută orice aspect suspect.

 

Cele mai citite

Ce despăgubiri pe RCA plătesc, de fapt, firmele de asigurare

Atunci când analizăm sumele achitate sub formă de despăgubiri, pe parcursul anului 2022, de către firmele de asigurare care vând RCA în România, este...

Un agent rus a fost inculpat miercuri în SUA pentru fraudă și spălare de bani

Un presupus agent rus, acuzat de implicare în tentative de interferenţă în alegerile americane din 2020, a fost inculpat miercuri în Statele Unite(SUA) de...

Rishi Sunak vrea reglementări „dure” pentru a mai opri din greve

Premierul Marii Britanii, Rishi Sunak, a anunţat miercuri că vrea să elaboreze reglementări "dure" pentru a proteja cetăţenii de greve, în contextul unei serii...
Ultima oră
Pe aceeași temă