1.7 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeSpecialSponsorul PNL Mures a parasit partidul

Sponsorul PNL Mures a parasit partidul

– Fostul patron al Bere Mures a demisionat din partid.

Principalul finantator al PNL Mures, Virgil Mailat, fost patron al "Bere Mures" si proprietar al centrului medical "Nova Vita", a demisionat din PNL. "Este o decizie personala, care a avut la baza problemele de sanatate", a declarat pentru "Romania libera" Virgil Mailat, care a refuzat sa faca alte precizari in legatura cu demisia sa care intervine la mai putin de trei zile dupa ce fostul viceprimar de Targu-Mures, Marius Ichim, care a ocupat pana anul trecut fotoliul de presedinte al PNL Targu-Mures, a demisionat la randul sau din partid.

Presedintele PNL Mures, Ciprian Dobre a confirmat ca Virgil Mailat si-a dat demisia, dar nu a vrut sa faca vreun comentariu in legatura cu acest subiect. Mai mult, Dobre a declarat ca nici ceilalti lideri liberali nu au permisiunea de a face declaratii de presa. "Am devenit prea mari vedete in ultimele zile cu atatea demisii si demiteri", a conchis Dobre, in timp ce, sub protectia anonimatului, mai multi membri PNL Mures au declarat ca valul demisiilor este abia la inceput. "Urmeaza primarii si alti cativa oameni cu bani care au investit in campanie", au precizat sursele citate, potrivit carora o alta demisie aproape sigura este cea a fostului consilier local Liviu Pop.

La sfarsitul saptamanii trecute Biroul Permanent Judetean, din care a facut parte si Virgil Mailat, a decis excluderea din partid a consilierului local Constantin Florea, acuzat ca a votat cu actualul viceprimar PD-L Claudiu Maior. Cu acelasi prilej, spun surse liberale, Marius Ichim a vrut sa demisioneze din CL Targu-Mures, insa Virgil Mailat i-ar fi cerut demisia din partid si l-a amenintat ca in caz contrar va avea soarta lui Constantin Florea.
Dupa demisia lui Ciprian Dobre din CJ Mures ca urmare a faptului ca a fost ales deputat, locul acestuia in administratia judeteana a fost luat de Niculae Havrilet, sustinut pentru acest post, in detrimentul lui Victor Mora, chiar de Virgil Mailat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă