22.6 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Spectacol interetnic

În Arad, între 8 şi 15 noiembrie, amatorii de teatru vor putea fi spectatori la cea de a V-a ediţie a Festivalului Interetnic de Teatru. Teatrele maghiare, teatrele germane din Sibiu şi din Timişoara şi Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti vor participa cu 17 spectacole la acest eveniment inedit.

Spectatorii vor primi căşti la care vor putea asculta traducerea în limba română a spectacolului sau vor putea urmări subtitrarea. Reprezentaţiile vor avea loc în Sala Mare a Teatrului Clasic Ioan Slavici şi la Sediul Companiei de Teatru Aradi Kamaraszínház.

Luni, 8 octombrie, de la ora 17.00 va putea fi urmărit în direct pe site-ul www.akamara.ro spectacolul „Liselotte şi luna mai”, iar la ora 19.00, la Teatrul Clasic Ioan Slavici, va avea loc deschiderea oficială a festivalului cu piesa „Rosencrantz şi Guildenstern sunt morţi”.

La Teatrul Aradi Kamaraszínház vor fi prezentate spectacolele „Viaţă orfană” şi „Transformation” (marţi şi miercuri, ora 17.00), iar la Teatrul Clasic Ioan Slavici „Teibele şi demonul ei” şi „Teren de joacă” (marţi şi miercuri, ora 19.30). Discuţiile cu actorii care vor avea loc după spectacol vor fi transmise în direct pe site-ul festivalului. Biletele pentru o reprezentaţie costă 20 de lei (15 lei cu reducere) iar abonamentele costă 150 lei (100 de lei cu reducere).

Ultima oră
Pe aceeași temă