26.8 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialSpectacol de arte marţiale pe litoral

Spectacol de arte marţiale pe litoral

Cei mai buni practicanţi de K-1, Kickboxing Low Kick şi Mixed Martial Arts ai judeţului se vor întrece într-o gală ce va avea loc sâmbătă, în Sala Sporturilor din Constanţa.

 

Evenimente Constanţa şi clubul sportiv Keru Kento Constanţa organizează, sub egida Federaţiei Române de Krav Maga Kapap Defensystem şi a Ligii Sharks Fight Championship, o foarte interesantă gală de sporturi de contact. Intitulată Fight-mania, întrecerea aduce la start cei mai buni practicanţi ai artelor marţiale din judeţ.

Fightmania este un brand conceput pentru dezvoltarea şi promovarea sportivilor constănţeni, practicanţi de arte marţiale, atât la nivel competiţional, cât şi de imagine. Este pentru prima dată când o echipă de constănţeni organizează un astfel de eveniment dedicat luptătorilor profesionişti din judeţul nostru. Gala va pre-zenta o serie de meciuri din -diferite stiluri şi regulamente de arte marţiale: K-1, Kickboxing Low Kick şi Mixed Martial Arts (MMA).

Elementul principal al evenimentului îl constituie desfăşurarea, în premieră, a Turneului Piramidal K-1 Sharks Fight Championship (SFC), în care vor participa opt dintre cei mai buni sportivi de la categoria seniori, de minimum 71 de kilograme, atât din judeţ, cât şi din ţară. Luptătorii se vor bate pentru un premiu în valoare de 1.000 de lei şi pentru şansa de a se lupta pentru centura mondială SFC, în luna decembrie.

Un total de 17 meciuri

Fightmania prezintă un total de 17 meciuri. Evenimentul va fi deschis cu Fight Card-ul secundar, în care vor fi prezentate patru meciuri la categoria „juniori” (8-17 ani), confruntările fiind date între micii campioni naţionali la kickboxing ai Constanţei.

Fight Card-ul principal, dedicat categoriei „seniori”, -începând de la 60 până la +95 de kilograme, cuprinde cele şapte meciuri din Turneul Pira-midal K-1 şi o serie de şase Superfights de KickBoxing şi MMA. –Luptele din Turneul Piramidal K-1 şi Superfights se vor desfăşura la nivel profesionist, -luptătorii neavând echipamente de protecţie. Arbitru la centru pentru meciurile -Superfights şi Turneu Piramidal va fi „Legionarul” Markos Bela, multiplu campion naţional şi internaţional, cunoscut de către fanii K-1 din lumea -întreagă.

Juniorii deschid gala

Gala va începe cu cele patru meciuri ale juniorilor, cei mai tineri concurenţi, Marc Antochi (Keru Kento Agigea) şi Ivan -Ciprian (Keru Kento -Constanţa), concurând la categoria 8-10 ani. După alte trei meciuri la categoria 14-17 ani, vor urma sferturile piramidei, apoi două superfight-uri şi semifinalele aceleiaşi piramide. Înaintea meciului pentru trofeu, vor avea loc alte trei superfight-uri.

17 meciuri se vor disputa în cadrul galei Fightmania, programată sâmbătă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă