3.7 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSpecialSpeakerii conferintei Mama si copilul, 23 iunie 2015

Speakerii conferintei Mama si copilul, 23 iunie 2015

Vrei sa stii mai multe despre cresterea si ingrijirea copiilor, despre vaccinare, educatie si protejarea micutilor in vacante? Atunci te asteptam pe 23 iunie, marti, la Premier Palace Hotel Spa din Bucuresti, la a treia editie a conferintei Mama si copilul, organizata de Woman2Woman.ro. Vei afla raspunsul la toate aceste intrebari, dar si la alte intrebari pe care le poti avea legat de parenting sau de sanatatea si siguranta copilului tau.

Pakan Baniasadi (DP Collection), Dr. Daniela Stefanescu (Medic primar MF, membra a grupului de vaccinologie SNMF), Laura Pascu (Centrul European al Consumatorilor Romania),Eniko Georgescu (actrita si realizatoare TV), Mia Scarlat (Mia’s Children) si Radu Leca (Psiholog si CEO UltraPsihologie.ro) vor discuta despre cresterea, ingrijirea si educarea copiilor si, de asemenea, vor astepta intrebarile tale.

 

Profita de prezenta speakerilor invitati si afla tot ceea ce voiai sa stii despre cresterea, sanatatea, siguranta si educatia copiilor.

 

Cine sunt speakerii conferintei Mama si copilul

Dr. Daniela Stefanescu (Medic primar MF, membra a grupului de vaccinologie SNMF) a oferit, timp de aproape 20 de ani, servicii curative, dar mai ales preventie pacientilor sai, servicii privind vaccinarea, alimentatia, cresterea si stilul de viata. In cei 28 de ani de practica, a “crescut” un numar de aproximativ de 2000 de nou nascuti, iar unii dintre ei sunt astazi, parinti la randul lor.

Vino sa o cunosti si sa ii adresezi toate intrebarile despre vaccinarea, alimentatia si cresterea copilului.  Participarea este GRATUITA. Te poti inscrie aici

Pakan Baniasadi (DP Collection) este Directorul Executiv al companiei Pashar Comimpex, companie ce detine un bine cunoscut brand propriu – DP Collection si care promoveaza la randul sau alte colectii proprii de produse de birotica si papetarie, precum si licente Disney si Sanrio.

Laura Pascu (Centrul European al Consumatorilor Romania) a trecut de partea consumatorilor dupa 8 ani de televiziune. Ea incearca sa ii protejeze si sa le spuna care le sunt drepturile atunci cand calatoresc in Europa, cand calatoresc cu avionul, cand inchiriaza o masina sau o camera de hotel.

In cadrul conferintei va sustine un discurs cu tema “Iubito, am pierdut copilul“. Vino sa afli cum poti calatori sigur, alaturi de copilul tau. Participa GRATUIT. Te poti inscrie aici

Eniko Georgescu (actrita si realizatoare TV) are 33 de ani si este mama a unei fetite de 10 ani, Alessia Anamaria. Dincolo de actorie si viata profesionala, Eniko este o mama care cu daruire, pasiune, munca si sacrificii cladeste in fiecare zi universul ei si universul fiicei ei pentru mai tarziu.

Vino sa o cunosti. Participarea este GRATUITA. Te poti inscrie aici

Mia Scarlat (Mia’s Children) este fondatoarea Mia’s Children, o organizatie non-profit la baza careia sta un Vis. Visul de a vedea tinerii si copiii din Bucuresti sau din zone limitrofe, care au resurse limitate , sunt neglijati , abandonati sau abuzati, crescand într-un mediu iubitor si incurajator si devenind membrii fericiti si sanatosi ai societatii romanesti, din punct de vedere fizic, emotional si spiritual.

Vino sa o cunosti pe Mia Scarlat si sa afli povesti de viata ale copiilor pe care i-a intalnit.

 

Participarea este GRATUITA. Te poti inscrie aici

 

Radu Leca (Psiholog si CEO UltraPsihologie.ro) este fondatorul website-ului UltraPsihologie.ro (Psihologie, Mediere, Formare, Coaching, Training & Leadership) si promoveaza articole si traininguri in domeniul psihologiei, business-ului și al dezvoltarii personale. Radu a sustinut emisiuni radio de psihologie si divertisment, traininguri live si interviuri cu peste 30000 de persoane, ca psiholog, speaker si coach. Va discuta despre eficientizarea relatiei mama copil din punct de vedere emotional si despre aparitia derapajelor emotionale.

 

Evenimentul este moderat de Dorina Florea (TVR).

Afla mai multe despre cum poti participa GRATUIT pe Woman2Woman.ro.

Sponsori principali: DP Collection si Sian Books

Sponsori secundari: ANA ARE, Creative News, Haribo, LaserMaxx, Ritter Sport, Sano Vita, Watch Zone

Partener media principal: Romania Libera

Parteneri media secundari: Acasa.ro, Business24, Business Woman, Comunicatedepresa.ro, Garbo, LivePR, Mujer, PR2Advertising.ro,UltraPsihologie.ro, Ziare.com

Cele mai citite
00:00:31

VIDEO. Noua Zeelandă vrea să renunțe la interdicția privind fumatul

Planul Noii Zeelande de a abroga legile care ar interzice vânzările de tutun pentru generațiile viitoare amenință vieți, a declarat un militant anti-fumat, calificând...

Premierul Ciolacu se întâlnește cu Elisa Ferreira, comisar european pentru coeziune și reforme

Elisa Ferreira, comisarul pentru coeziune și reforme al Uniunii Europene, se află, în ziua de 28 noiembrie 2023, la București. În dimineața zilei de 28...

Michelin închide fabrici și continuă concedierile. Peste 1.000 de angajați sunt afectați

Producătorul francez de anvelope Michelin face un anunț îngrijorător. Conducerea transmite că a luat decizia de a închide trei fabrici de producție din Germania....
Ultima oră
Pe aceeași temă