10.3 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeSpecialSorin Matei, KO in fata Doinei Melinte!

Sorin Matei, KO in fata Doinei Melinte!

» Fostul campion a fost reales in fruntea federatiei cu un scor zdrobitor: 158-28.

Obiectiv prioritar, o salarizare mai buna la FR de Atletism
Fostul atlet Sorin Matei a fost reales in functia de presedinte al Federatiei Romane de Atletism, pentru un mandat de patru ani, in cadrul Adunarii ordinare de alegeri a acestui for. Sorin Matei a primit 158 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, fosta atleta Doina Melinte, a fost votat de 28 de cluburi din tara. "Tinand cont de situatia actuala, de criza economica, va fi foarte greu, dar vom incerca sa sustinem toate proiectele pe care le avem. Cel mai important lucru pe care mi-l reprosez este ca nu am reusit sa obtin o salarizare mai buna pentru colegii mei. Sper sa repar acest lucru", a declarat presedintele FR Atletism. "Avem ca proiect sa atragem cat mai multe persoane spre atletism, sa sustinem acest sport atat la nivel de juniori, cat si la nivel de performanta. Apoi avem acel proiect cu complexul de atletism de langa federatie, colaborarea cu Ministerul Tineretului si Sportului si atragerea unor noi parteneri, care sa ne sustina financiar."

Doina Melinte a declarat ca nu este suparata ca a pierdut alegerile. "Aceasta a fost optiunea alegatorilor si nu sunt deloc suparata ca am pierdut aceste alegeri. Ii doresc mult succes si sper sa duca la bun sfarsit proiectele pe care le are. Voi ramane alaturi de atletism si voi incerca sa-l sustin asa cum pot pentru ca nu pot sa stau departe de acest sport", a mai spus Doina Melinte.
Pe de alta parte, fosta atleta Gabriela Szabo a fost realeasa in functia de vicepresedinte, ea primind cel mai mare numar de voturi (145) din cei sapte candidati care au vizat cele patru locuri. Ceilalti vicepresedinti vor fi Traian Badea – 132 de voturi, Nicolae Curta – 100 de voturi si George Boroi – 97 de voturi.

Cele mai citite

S-a stabilit grupa României la EURO 2024: Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B

Naţionala României şi-a aflat adversarii de la Campionatul European de anul viitor, găzduit de Germania. Tragerea la sorţi a început la ora 19.00, la...

Explozie într-o locuință, din cauza acumulărilor de gaze, cu toate că nu era racordată la rețea și butelia era închisă

Un tânăr de 29 de ani şi două femei, cu vârste de 41, respectiv 64 de ani, au fost transportaţi la spital, cu arsuri...

Rusia – Ucraina, ziua 647: Putin și Zelenski, strategii de întărire a armatelor

Preşedintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a semnat un decret prin care ordonă creşterea cu 15% a numărului militarilor din cadrul armatei, dispoziţie pe care...
Ultima oră
Pe aceeași temă