37.8 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialSorin Frunzaverde: Am fost coleg de facultate cu domnul Geamanu si este...

Sorin Frunzaverde: Am fost coleg de facultate cu domnul Geamanu si este finul meu

Sorin Frunzaverde, fost ministru al Apararii, a recunoscut marti seara, la Realitatea TV, ca a fost coleg de facultate si ii este nas lui Nicolae Geamanu. Frunzaverde a negat ca ar avea o astfel de legatura cu actualul ministru al Apararii, Mihai Stanisoara. Fostul ministru a mai declarat ca, atunci cand persoane de calibrul celor cu care s-a asociat fratele presedintelui vor sa faca o afacere, seful statului ar trebui sa fie informat de servicii.

Intrebat daca Geamanu a derulat afaceri asemanatoare cu cea de acum in perioada cand detinea potofoliul Apararii, Frunzaverde a spus: "Nu am stiut de firma pe care voia sa o infiinteze. Niciodata domnul Geamanu nu mi-a cerut nimic in acest sens si nu am purtat vreo discutie in acest sens".

Sorin Frunzaverde a afirmat ca stia ca Nicolae Geamanu desfasura activitati in domeniul importului de utilaje pentru protectia mediului.

"Nu cred ca inzestrarea unei armate, la nivelul Ministerului Apararii se face prin firme intermediare. Ministerul Apararii discuta direct cu marile firme furnizoare de echipament militar. E vorba de politica de stat. In legatura cu constituirea firmei despre care ati vorbit, cred ca nu e vorba de implicarea niciunui serviciu de informatii. Cred ca e vroba de niste persoane care au vrut sa se asocieze pentru a organiza expozitii in domeniul militar", a declarat Sorin Frunzaverde, care a adaugat ca atunci cand astfel de persoane se asociaza, presedintele ar trebui sa fie informat de servicii.  

Sorin Frunzaverde a  mai precizat in cadrul aceleiasi interventii ca nu a fost prezent la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei de acest an, de la Constanta.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă