37.4 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSpecialSony lansează în România α99 Full-Frame şi NEX-6 pentru fotografii exigenţi

Sony lansează în România α99 Full-Frame şi NEX-6 pentru fotografii exigenţi

Mult aşteptatul succesor al celebrei DSLR α900, noul model α99 este prima cameră foto Sony SLT, cu oglindă semitransparentă, care încorporează un senzor full-frame de 35 mm. Cu un design robust conceput pentru a face faţă celor mai dificile provocări, α99 stabileşte noi standarde în calitatea imaginii pentru a răspunde aşteptărilor profesioniştilor.

Performanţe şi timp de răspuns fără precedent

Pentru α99, Sony a creat un nou senzor full-frame Exmor CMOS de 24,3MP, completat de un procesor avansat de imagine BIONZ. Acest ansamblu format din senzor şi procesor de ultimă generaţie garantează niveluri fără precedent în calitatea imaginii, atât pentru fotografiere cât şi pentru filmare.

NEX-6: Performanţe DSLR într-o cameră de buzunar

Sony lansează noua cameră cu obiective interschimbabile NEX-6, o cameră foto ce înglobează puterea şi operabilitatea unui DSLR într-un volum mic, de buzunar. NEX-6 este compatibilă cu o serie de obiective cu montură E.

NEX-6 are multe caracteristici inovatoare în comun cu NEX-5R, lansată recent – de la autofocalizarea hibridă la conectivitatea Wi-Fi şi posibilitatea de a descărca aplicaţii pentru cameră.

Construită pentru fotografii exigenţi, noua cameră prezintă acelaşi vizor electronic precis şi ergonomia caracteristică unui DSLR pe care utilizatorii îl regăsesc la NEX-7, vârful de gamă.

Caracteristici

Sony α99 este prima cameră foto SLT cu senzor full-frame şi sistem dual de focalizare Dual AF format dintr-un senzor dedicat cu 19 puncte de focus (11 în cruce) + 102 puncte de focalizare (în planul senzorului).

Un DSLR în corp compact, modelul NEX-6 are un senzor de 16,1 megapixeli efectivi Exmor APS HD CMOS, plus o sensibilitate ISO de până la 25.600, pentru imagini şi înregistrări video la rezoluţie Full HD

Cele două modele dispun de vizor electronic XGA OLED Tru Finder cu acoperire 100% a cadrului

Fotografiere în rafală, de şase cadre pe secundă la rezoluţie full-HD şi 10 cadre pe secundă în modul de fotografiere rapidă Tele-zoom pentru modelul α99 şi 10 cadre pe secundă pentru NEX 6

NEX5R, mai compactă şi mai uşoară, dispune de ecran tactil intuitiv cu funcţie „Touch Shutter” (declanşator prin atingere) şi operare intuitivă prin control dial şi buton Fn (funcţie) şi conectivitatea Wi-Fi

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă