27.1 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialSoldaţii chinezi nu mai au voie să-şi caute neveste pe internet

Soldaţii chinezi nu mai au voie să-şi caute neveste pe internet

Conducerea Armatei Chinei a decis să intervină, prin mijloace specifice şi să-i ajute pe soldaţi să-şi găsească partenere de viaţă, după ce a hotărât că aceştia nu mai au voie să acceseze site-urile de socializare de pe Internet. Armata a impus restricţii severe cadrelor militare, în ceea ce priveşte utilizarea Internetului, considerând că trebuie să fie sub control sever pentru a preveni orice scurgere de informaţii secrete, astfel că a luat decizia de a nu le mai permite soldaţilor să utilizeze anumite adrese de pe net unde aceştia intrau în legătură cu femei, scrie publicaţia The Telegraph, citată de ziare.com.

Până în prezent 2,3 milioane de soldaţi chinezi s-au îndrăgostit, folosind site-urile de socializare de pe Internet. Plecând de la aceste date conducerea Armatei Chineze a decis că este cazul să intervină şi să-i ajute pe singuratici să-şi găsească iubite, fără a se expune riscului ca aceştia, în focul dialogurilor virtuale, să dezvăluie informaţii clasificate.

Astfel, comandanţii soldaţilor au căpătat calitatea de „peţitorii”. De exemplu, Baza militară Xigaze din Tibet a luat legătura cu „All China Women’s Federation” pentru a le găsi iubite soldaţilor. În Insula Hainan, ofiţerii au organizat pentru cadrele militare, trecute de o anumită vârstă, petreceri unde au avut ocazia să se întâlnească cu angajatele companiei de telefonie mobilă China Mobile, acestea fiind primele acţiuni de acest gen, prin care se încearcă înlocuirea socializării virtuale.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă