1.9 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSpecialPrincipala ipoteză în cazul accidentului de autocar de pe Autostrada Soarelui

Principala ipoteză în cazul accidentului de autocar de pe Autostrada Soarelui

Cumplitul accident de noaptea trecută de pe Autostrada Soarelui ar putea avea drept cauză faptuil că şoferul ar fi adormit la volan. Este una dintre ipotezele din ancheta poliţiştilor, anunţă Mediafax. Se ştie că un autocar ucrainean s-a răsturnat noaptea trecută, accident soldat cu morţi şi răniţi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR ), Ramona Dabija, a declarat pentru MEDIAFAX că nu s-au stabilit cu exactitate cauzele producerii accidentului de pe Autostrada Soarelui. Însă poliţiştii iau în calcul inclusiv varianta că şoferul bulgar, în vârstă de 33 de ani, care conducea autocarul cu ucraineni ar fi adormit la volan.

Purtătorul de cuvânt al IGPR a mai precizat că la locul producerii accidentului nu sunt urme de frânare. Autocarul va fi transportat la sediul Poliţiei Autostrăzi pentru a fi efectuată o expertiză pentru stabilirea cauzelor accidentului.

Purtătorul de cuvânt al IGPR , Ramona Dabija, a adăugat că în autocar se aflau un grup de elevi care au fost în tabără, doua familii de bulgari şi alte persoane care se întorceau din vacanţă.

Autocarul în care se aflau 53 de ucraineni, adulţi şi copii, şi care se îndrepta spre Bucureşti s-a răsturnat, în noaptea de sâmbătă spre dumincă, în jurul orei 2.00, pe Autostrada Soarelui, iar în zonă au fost trimise circa 25 maşini de intervenţie, ale Serviciului de Ambulanţă şi ale SMURD, inclusiv maşina de intervenţie pentru victime multiple şi unitatea mobilă de urgenţă.

Cele mai citite

Imprimantele – la ce trebuie să fim atenți în activitatea noastră

Imprimantele au devenit un pilon central în mediul de lucru contemporan, fiind unelte esențiale în procesele de birou, în special într-o lume în care...

Imprimantele – la ce trebuie să fim atenți în activitatea noastră

Imprimantele au devenit un pilon central în mediul de lucru contemporan, fiind unelte esențiale în procesele de birou, în special într-o lume în care...

Premierul Ciolacu s-a întâlnit cu reprezentanții românilor din SUA. Ar urma o întâlnire cu secretarul de stat Blinken

Premierul Marcel Ciolacu, aflat într-o vizită de lucru în Statele Unite, s-a întâlnit cu reprezentanți ai comunității de români care trăiesc în SUA. Din imaginile...
Ultima oră
Pe aceeași temă