21.9 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSpecialŞOCANT. Un copil de cinci ani a deschis focul în cantina unei...

ŞOCANT. Un copil de cinci ani a deschis focul în cantina unei şcoli din SUA

Un copil de cinci ani a fost plasat în custodia poliţiei, după ce a tras joi dimineaţa focuri de armă în cantina unei şcoli primare din oraşul american Memphis, informează Mediafax.

Incidentul nu s-a soldat cu victime, iar şcoala a revenit la o activitate în regim normal, potrivit unui oficial al acestei instituţii primare.

Băiatul în vârstă de cinci ani, elev la şcoala primară Westside, a adus în incinta şcolii un pistol, ascuns în rucsac.

În timp ce se afla în cantină, arma s-a declanşat accidental în rucsacul băiatului, a afirmat acest oficial.

„Personalul i-a confiscat imediat rucsacul,” a declarat Christian Ross, însărcinată cu comunicarea la administraţia de şcoli Shelby County. „Securitatea în şcolile noastre a fost consolidată, dar noi am aflat că prin acest incident nu a fost urmărit scopul de rănit pe cineva.”

Nu se cunoaşte de unde băieţelul a luat arma. El este plasat în custodia poliţiei şi va fi sancţionat disciplinar în conformitate cu reglementările referitoare la arme în şcoli, a anunţat un oficial din administraţia şcolii.

Şcoala primară Westside, situată în nordul oraşului Memphis, oferă educaţie începând de la grădiniţă până în clasa a cincea.

“Am fost asigurat că copilul meu este în regulă, dar îmi voi suna soţia şi vom vedea ce decizie am putea lua, deoarece atunci când eşti în faţa televizorului şi afli despre astfel de cazuri din ştiri înseamnă una, iar când se întâmplă anume ţie – este cu totul altceva”, a afirmat unul dintre părinţii băiatului, potrivit WMCTV.com din Memphis.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă