24.1 C
București
miercuri, 25 septembrie 2024
AcasăSpecialSimona Halep și Sorana Cîrstea evoluează joi în turul al doilea la...

Simona Halep și Sorana Cîrstea evoluează joi în turul al doilea la Roland Garros

Tenismenele Simona Halep, cap de serie numărul 4 și Sorana Cîrstea, cap de serie 26, evoluează joi în turul al doilea al turneului de tenis de mare șlem Roland Garros. 

Simona Halep o va întâlni în turul al doilea pe britanica Heather Watson, locul 92, sportivă venită din calificări. Cele două s-au mai întâlnit o dată la US Open 2013, când românca a câștigat cu 4-6, 6-4, 6-2.

Sorana Cîrstea va juca împotriva braziliencei Teliana Pereira, locul 94 WTA. Și Cîrstea s-a mai întâlnit o dată cu Pereira, în turul doi de la Charleston, acolo unde jucătoarea din Brazilia a câștigat cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6 (7/0).

Meciurile Simonei Halep și al Soranei Cîrstea se vor disputa după-amiză, fiind ultimele partide de pe terenurile 1, respectiv 3.

Monica Niculescu va avea o zi dificilă, ea evoluând azi în primul tur al probei de dublu, alături de cehoaica Klara Koukalova, cele două fiind cap de serie numărul 14. De asemeni Niculescu mai are de reluat meciul împotriva Paulei Ormaechea, din turul al doilea la simplu, care a fost întrerupt ieri din cauza ploii. Scorul era de 6-2, 2-0 pentru româncă.

Cele mai citite

Cadouri care spun „te iubesc” fără cuvinte: idei creative și personalizate

Cadourile au un mod special de a spune lucruri pe care uneori cuvintele nu le pot exprima. De multe ori, un dar bine ales poate...

Zelenski îi va prezenta lui Biden „planul victoriei“, care va pune capăt războiului

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a solicitat marți Consiliului de Securitate al ONU să impună Rusiei o soluție de pace în războiul cu Ucraina. În...

Meciuri tari în Cupă României! Dinamo – FCSB, derby în prima etapă

Grupele Cupei României Betano au fost stabilite, iar derby-ul dintre Dinamo și FCSB va avea loc la finalul lunii octombrie. Meciuri importante și programul grupelor Astăzi...
Ultima oră
Pe aceeași temă