39.3 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSpecialSimona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Bucharest Open

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Bucharest Open

Jucătoarea română Simona Halep, principala favorită, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului BRD Bucharest Open (WTA).

Turneul de la București este dotat cu premii totale de 226.750 dolari.

Simona Halep (24 de ani) a dispus cu 6-4, 6-3 de bulgăroaica Isabella Şinikova, joi, la Arenele BNR din Capitală. Meciul a durat o oră şi zece minute.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă