3.6 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeSpecialŞi poliţiştii anunţă proteste

Şi poliţiştii anunţă proteste

Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din Ministerul de Interne “atrage atenţia guvernanţilor că, prin impunerea măsurilor anticriză anunţate recent de preşedintele României, poliţiştii vor suporta presiuni fiscale mult mai mari decât celelalte categorii de bugetari”, informează ziare.com.

Mai mult, aceştia afirmă că, în mod deliberat, Guvernul menţine siguranţa publică subfinanţată, în numele economiilor la buget, asumându-şi prin aceasta riscuri majore, mai ales în contextul nemulţumirilor sociale.  

Sindicatul Poliţiştilor avertizează că se pregăteşte pentru reacţii sindicale “extraordinare şi fără precedent, contra sfidării la care este supus personalul din Ministerul de Interne”.

Poliţiştii şi restul personalului din subordinea Ministerului de Interne ar urma să intre în planul guvernamental de reducere a salariilor angajaţilor la stat cu 25 la sută.

Cele mai citite

România primește 34 de milioane de euro de la UE, pentru compensarea pagubelor aduse de secetă

Comisia Europeană a alocat României suma de 33,9 milioane de euro din Fondul de solidaritate al Uniunii Europene (FSUE), pentru a ameliora daunele cauzate...

Cine este directorul de la ANSVSA care a primit de cinci ori aviz ORNISS negativ

Un document intern al Autorității Naționale Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) scoate în evidență o situație incredibilă în care se află...
Ultima oră
Pe aceeași temă