1.7 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeSpecialSergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias

Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias

Sergiu Nicolaescu este din nou internat in Spitalul Elias din Capitala, din cauza unor probleme digestive care au aparut pentru ca regizorul nu a putut sa manance o perioada mai mare de timp, a declarat managerul unitatii sanitare, profesorul Serban Marinescu, informeaza Mediafax.

"Are indigestie pentru ca nu a putut sa manance o perioada mai mare de timp, din cauza unor dureri la stomac", a explicat managerul Spitalului Elias.

"Nu e nimic grav", a declarat pentru MEDIAFAX Sergiu Nicolaescu.

Cineastul a precizat, totodata, ca nu avea programate evenimente in viitorul apropiat la care sa nu mai poata participa din cauza acestei internari.

In luna ianuarie a anului trecut, regizorul Sergiu Nicolaescu a suferit doua interventii chirurgicale pe creier, din cauza unui hematom la cap, care ii aparuse cu doua luni inainte, in urma unei cazaturi pe scari. La cateva zile de la interventiile chirurgicale, regizorul a ajuns din nou spital din cauza unor tulburari de ritm cardiac. La sfarsitul lunii ianuarie 2008, regizorul Sergiu Nicolaescu si-a revenit.

Cel mai recent film regizat de Sergiu Nicolaescu, lungmetrajul "Carol I", a avut premiera de gala la inceputul lunii mai, la Cinema Pro din Bucuresti, fiind lansat atat in cinematografe, cat si pe DVD. In aceasta docu-drama, rolul lui Carol I este jucat de Sergiu Nicolaescu. Acesta este unul dintre putinele filme din cinematografia romaneasca in care Carol I apare ca personaj, celelalte doua fiind "Independenta Romaniei" (1912, actor Aristide Demetriade, regia Grigore Brezeanu) si "Restul e tacere" (2007, actor Alexandru Hasnas, regia Nae Caranfil). O productie a MediaPro Pictures, "Carol I" a fost filmat in vara anului trecut.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 646: Scholz spune că Germania este favorabilă negocierilor de aderare a Ucrainei la UE

Cancelarul Olaf Scholz a declarat că guvernul german sprijină deschiderea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană cu Ucraina şi doreşte să sprijine această ţară...
Ultima oră
Pe aceeași temă