27.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialSefii stirilor de la posturile TV care au difuzat cazul profesoarei din...

Sefii stirilor de la posturile TV care au difuzat cazul profesoarei din Zalau, chemati la CNA

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) va discuta, in sedinta de joi a Consiliului, cu directorii de stiri de la Realitatea TV, Antena 1, Antena 3, OTV si Prima TV, posturi care au difuzat filmulete si poze cu profesoara din Zalau care intretinea relatii sexuale cu sotul ei, transmite Mediafax.

Decizia a fost luata in sedinta de marti, membrii CNA constatand ca posturile Realitatea TV, Antena 1, Antena 3, OTV si Prima TV au difuzat imagini sau inregistrari cu profesoara din Zalau care intretinea relatii sexuale cu sotul ei, desi acest caz nu era unul de interes public.

In acest sens, membrii CNA au decis sa ii invite la discutii pe directorii celor cinci posturi, pentru a-i intreba ce i-a determinat sa difuzeze imagini cu respectivul caz. La intalnire vor fi invitati si reprezentantii Asociatiei Jurnalistilor din Romania, ai Agentiei de Monitorizarea Presei si ai Centrului pentru Jurnalism Independent.

Potrivit membrilor CNA, cazul profesoarei din Zalau nu era de interes public, pentru ca ea s-a filmat acasa, impreuna cu sotul sau, in timp ce intretineau relatii sexuale, dovedindu-se ca imaginile si inregistrarile au fost postate de altcineva pe internet, de unde au fost preluate de televiziuni.

"Din ce in ce mai multe lucruri jignitoare apar pe televizor (…). Un lucru care se petrece la niste oameni acasa ajunge subiect de scandal si un subiect tabu", a remarcat Dan Grigore, membru al CNA.

"Ea este victima", a spus si Gelu Trandafir, membru in Consiliu.

"Cazul nu era de interes public deloc", a afirmat Rasvan Popescu, presedintele CNA. "La inceput a aparut o chestiune de genul ca ea si-ar fi postat imaginile pe internet, dar s-a dovedit contrariul (…). Era o chestie de la ei de-acasa, erau casatoriti, nu vad unde era interesul publicului", a precizat Popescu.

Pe de alta parte, Ioan Onisei a solicitat declansarea unei dezbateri publice in privinta cazurilor de acest gen, care apar din ce in ce mai des la televiziuni.

Directoarea Scolii Generale "Mihai Eminescu" din Zalau apare, impreuna cu sotul ei, in mai multe filmulete si fotografii in timp ce intretin relatii sexuale, aceste imagini fiind postate pe Internet pe un site destinat adultilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă