26.4 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSpecialSchiorul Bode Miller va lipsi din circuitul Cupei Mondiale, după o intervenție...

Schiorul Bode Miller va lipsi din circuitul Cupei Mondiale, după o intervenție medicală

Sportivul american Bode Miller va lipsi din circuitul Cupei Mondiale la schi alpin până în luna ianuarie, el urmând să fie suspus unei intervenții medicale la spate. 

"Revenirea în competiţii ar putea avea loc în ianuarie, în funcţie de rezultatele operaţiei. El speră să participe la Campionatele Mondiale din 2015, care vor avea loc la Beaver Creek", a precizat Federaţia Americană de Schi (USSA), citată de Mediafax.

Miller s-a plâns de probleme la spate la finala sezonului 2013-2014 al Cupei Mondiale, care s-a desfăşurat, în martie, la Lenzerheide (Elveţia), la o lună după ce a devenit, la 37 de ani, cel mai în vârstă medaliat olimpic la schi alpin, după locul 3 ocupat la Sochi, în proba de Super G.

"Această procedură chirurgicală ambulatorie are rolul de a reduce durerile pe care le resimt. Obiectivul meu este de a putea să mă antrenez şi să concurez în ianuarie, pentru a fi pregătit pentru Campionatele Mondiale din februarie", a declarat cvadruplul campion mondial şi dublul laureat al Cupei Mondiale, la general.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă