32.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSpecialSchimb de statiuni pentru Gloria Bistrita

Schimb de statiuni pentru Gloria Bistrita

Conducerea echipei de handbal feminin vrea ca in sezonul urmator accentul sa fie pus strict pe echipa, in dauna valorilor individuale.

Cu aproximativ doua luni ramase pana la startul noului sezon al Ligii Nationale de handbal feminin, echipa "U" Jolidon Cluj s-a reunit, ieri, pentru startul pregatirilor. Cu aceasta ocazie, antrenorul Gheorghe Covaciu a prezentat "planul de bataie" pentru noul campionat, unul in care doreste ca accentul sa fie pus pe jocul colectiv, astfel incat soarta unui meci sa nu mai depinda de forma uneia sau alteia dintre jucatoare. "Campionatul trecut nu a fost unul grozav pentru noi. Sezonul acesta vrem sa formam o echipa in adevaratul sens al cuvantului si sa nu ne mai bazam pe valori, pentru ca aceasta a fost principala problema anul trecut si din aceasta cauza au existat si neintelegeri in trioul Amariei-Senocico-Busuioceanu.

 

Cred ca dupa Oltchim Ramnicu Valcea am fost formatia cu cele mai valoroase jucatoare, insa am suferit la faptul ca nu am fost o echipa", a declarat tehnicianul "studentelor". De asemenea, oficialii clujeni au incercat sa realizeze transferuri cu o medie de varsta destul de scazuta, tocmai pentru a forma o echipa cat mai tanara, care sa produca rezultate notabile in viitor. In acest sens, Adina Mitrea, Viorica suba, Roxana Joldes si Laura Oltean au semnat contracte cu gruparea de pe Somes, dintre care ultimele trei sunt internationale de tineret. "Vrem sa formam o echipa competitiva si sa jucam un handbal modern si in viteza, iar transferurile pe care le-am facut ne vor ajuta. Mai avem in vedere si un inter stanga cu experienta, iar de plecat, in afara de Anca Amariei si, probabil, Amelia Busuioceanu, nu cred ca va mai pleca nici o jucatoare", a explicat Covaciu. La reunirea de ieri au participat doar noua handbaliste, pentru ca restul sunt angrenate in actiuni ale nationalelor de senioare si tineret, precum si la Campionatul Mondial Universitar.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă