9.7 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeSpecialScandal la o sedinta a Aliantei Pensionarilor

Scandal la o sedinta a Aliantei Pensionarilor

Un grup de pensionari care ar fi dorit sa participe la sedinta de sambata a Aliantei Pensionarilor pentru Conciliere din Galati a provocat scandal la usa institutiei, fiind necesara interventia politistilor pentru aplanarea conflictului.

Grupul era format din aproximativ 10 persoane, fosti membri ai biroului executiva al Aliantei, exclusi dupa ce si-au exprimat banuiala ca o parte din bani nu au fost corect cheltuiti de conducere. Nu le-a fost retrasa si calitatea de simplu membru, asa ca, sustin ei, aveau tot dreptul sa participe la intrunire. In momentul in care au incercat sa intre la sedinta, unde erau deja 50 de pensionari, au fost imbranciti afara de Toader Cristea, presedintele APC Galati.
S-au oprit abia la aparitia oamenilor legii, chemati sa calmeze spiritele. Politistii au supravegheat pana la sfarsit sa nu se produca noi altercatii intre cele doua grupuri. "Eu le transmit sa le fie rusine, sa ne fie alaturi pentru grupa 1 si 2 de munca, dar nu asa, cu forta, sa gaseasca alta metoda", sustine Toader Cristea, presedintele Aliantei Pensionarilor pentru Conciliere din Galati. In sala, acesta a discutat cu restul membrilor detaliile intalnirii de duminica, de la Bucuresti, cu alti reprezentanti din tara, pe marginea discutiilor despre majorarea punctului de pensie in cazul pensionarilor ce au fost incadrati in conditii grele de munca.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă