3.4 C
Bucharest
Tuesday, 28 November 2023
HomeSpecialScandal în Capitală. Împuşcături şi bătăi cu bâte, pentru un loc de...

Scandal în Capitală. Împuşcături şi bătăi cu bâte, pentru un loc de parcare

UPDATE. Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Emilia Mihai, cel care a tras este presupusul proprietar al locului de parcare, şi nu bărbaţii din maşina cu nume de înmatriculare de Bulgaria, aşa cum se spunea iniţial.UPDATE. 
Dintre cele trei victime transportate la această unitate, un bărbat are o plagă lombară cu corp străin în muşchi, un altul are o plagă la nivel facial, iar cel de-al treilea prezintă plăgi în torace şi în lobul occipital, acesta din urmă acuzând o stare de somnolenţă, potrivit medicului Dan Marinescu.

Bărbatul care a ajuns la Spitalul Bagdasar-Arseni prezintă un traumatism cranio-cerebral minor, cauzat de lovire cu un obiect dur, conform purtătorului de cuvânt al unităţii, Florian Bica.

Citeşte şi: MAI: Vor fi înăsprite condiţiile de obţinere a permiselor pentru armele neletale

UPDATE. Trei dintre victime au leziuni în zona capului, iar ce-a de-a patra, în zona abdomenului. Persoanele rănite au fost escortate de poliţie la spital.

Mai multe persoane au fost duse deja la audieri la Secţia 11 poliţie.

UPDATE. Victimele au fost transportate la spitalele Bagdasar Arseni şi Floreasca.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, ”Incidentul a fost sesizat la 112 în jurul orei 16.30. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti a intervenit la faţa locului cu trei ambulanţe de prim ajutor şi una de terapie intensivă”.

Potrivit poliţiei, incidentul a avut loc după ce victimele ar fi ocupat un loc de parcare de pe strada Şcolarilor.

În prezent, poliţiştii audiază martori pentru a stabili contextul în care s-a produs agresiunea.

 Citeşte şi: Atac Militari. Adjunctul Poliţiei Capitalei: Cei trei inculpaţi, la CAB, cu propunere de arestare preventivă

Un scandal cu împuşcături şi bătăi cu bâte s-a prdus, duminică, în Dristor. Patru persoane au fost rănite. Incidentul s-a produs din cauza unui loc de parcare.

Un bărbat, împuşcat în zona abdominală, a ajuns deja la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Acesta nu este primul scandal cu împuşcături, în Capitală. În luna noiembrie 2013, un bărbat a împuşcat trei persoane, lângă un supermarket din Militari.

Citeşte şi: Atacatorul care a împuşcat trei persoane în Militari şi rudele sale, arestaţi pentru 29 de zile

În urma acestui scandal, o tânără şi-a pierdut un ochi.

Tot în luna noiembrie, un afacerist croat a fost împuşcat în plină stradă, în cartierul Băniasa din Bucureşti.Croatul a fost atacat când ieşea de la firma sa de pe Bulevardul Aerogării.

Citeşte şi: Un bărbat a fost ÎMPUŞCAT de TREI ori, într-o benzinărie din Capitală

Cele mai citite

Cătălin Drulă: Dosarul privind achiziția de vaccinuri este „ cel mai mare malpraxis judiciar”

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a declarat luni că dosarul privind achiziţia de vaccinuri este „ cel mai mare malpraxis judiciar" pe care l-a văzut...

Hamas a eliberat încă 11 ostatici răpiți pe 7 octombrie

Armata israeliană a anunțat că alți unsprezece ostatici răpiţi pe 7 octombrie în cursul atacului Hamas au fost eliberați și se află în drum...

Relația cu China

China s-a schimbat cel mai mult și a schimbat cel mai mult lumea în timpul nostru, încât acțiunile ei au repercusiuni oriunde. De aceea,...
Ultima oră
Pe aceeași temă