5.4 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSpecial"Satana" Piturca a castigat 100.000 euro la poker

“Satana” Piturca a castigat 100.000 euro la poker

Victor Piturca, fostul antrenor al echipei nationale, a castigat o suma frumusica in ultima luna. Cel poreclit "Satana" nu a fost parasit de proverbialul sau noroc si i-a "curatat" de bani, la poker texas hold’em, pe mai multi jucatori cunoscuti in domeniu, printre care si Toni Judet, celebru in lumea pokerului international, scrie Libertatea.

Dupa ce a incheiat conturile cu prima reprezentativa, dupa doua mandate ca selectioner, Victor Piturca are parte de o vacanta prelungita si, se pare, destul de fructuoasa din punct de vedere financiar. Piti a avut deja cateva oferte de a antrena, insa nu pare sa se grabeasca, preferand sa cantareasca bine fiecare propunere.

Pana cand isi va gasi un angajament, Piturca nu pierde timpul degeaba. Surse din anturajul fostuui selectioner spun ca in urma cu cateva zile acesta si-a incercat din nou norocul la poker texas hold’em, noul sau joc preferat, si a castigat 25.000 de euro intr-o singura seara. El si-a ales un adversar pe masura: Toni Judet, celebru in lumea pokerului international.

Anul trecut, Judet s-a clasat pe un onorabil loc 22 la competitia mondiala de Poker Texas Hold’em World Series of Poker. Performanta lui Toni Judet pare sa fi palit in fata norocului proverbial al lui Victor Piturca. Fostul selectioner a reusit sa-i sufle 25.000 de euro la jocul disputat in urma cu o saptamana, in separeul unui club bucurestean. Isprava nu e unica, sansele fiind de partea lui Piti in ultima vreme.

De cand nu mai este antrenor la nationala, "Satana" petrece mai m u l t timp in cazinou, iar banii par sa traga la el. Presa a relatat ca Piti a mai castigat la poker sume frumusele in cateva randuri (circa 25.000 de euro pe 3 iunie si aproximativ 50.000 de euro pe 21 iunie), ajungand sa stranga, in total, nu mai putin de 100.000 de euro.

Are in cont 300.000 de euro de la federatie

Cu toate ca nu are nici un angajament in acest moment, Victor Piturca nu se poate plange in privinta contului din banca. Pe langa "banii de buzunar" obtinuti din poker, fostul selectioner are in cont 300.000 de euro primiti de la Federatia Romane de Fotbal, la despartirea de echipa nationala, din luna aprilie. Piti s-a tinut tare pe pozitii atunci cand a fost inlaturat din fruntea primei reprezentative si a insistat sa primeasca aceasta suma pentru a semna despartirea amiabila de forul de la Casa Fotbalului.

Castigurile din ultima luna la jocurile de noroc:

3 iunie 2009-25.000 €

21 iunie 2009-50.000 €

25 iunie 2009-25.000 €

Cele mai citite

Cătălin Predoiu: mulțumiri poliţiştilor români şi germani pentru depistarea şi reţinerea lui Cătălin Cherecheş

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, le-a transmis mulţumiri poliţiştilor români şi germani pentru depistarea şi reţinerea lui Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare, condamnat...

Plicurile antișoc sunt soluția perfectă pentru expedieri sigure și protejate

Produsele livrate clienților tăi au nevoie să fie protejate. Să ajungă la destinatar în starea în care pleacă din depozitul tău.  Ești proprietarul unui magazin...

Cherecheș, prins în Germania. Cum arată primarul de Baia Mare, după ce s-a lovit, încercând să scape

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare şi dat în urmărire internaţională după ce a fugit din ţară,...
Ultima oră
Pe aceeași temă