7.5 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeSpecialŞase persoane din două judeţe, acuzate de trafic de droguri, arestate de...

Şase persoane din două judeţe, acuzate de trafic de droguri, arestate de Tribunalul Gorj

Şase persoane din judeţele Gorj şi Olt, suspectate că se ocupă cu traficul de droguri, au fost arestate de magistraţii Tribunalului Gorj, la locuinţa unuia dintre membri grupării fiind descoperită, în urma unei percheziţii, o plantaţie de cannabis, potrivit Mediafax.

Lucrătorii de la Crimă Organizată Craiova, Gorj şi Olt, coordonaţi de un procuror DIICOT, au reuşit, în urmă cu patru zile, să destructureze un grup infracţional care se ocupa cu traficul de droguri.

Potrivit şefului Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Craiova, comisar-şef Silviu Văcaru, grupul era format din şase tineri din Olt şi Gorj, cu vârstele cuprinse între 23 şi 27 ani.

“A fost organizat un flagrant, iar unul dintre membri grupării a fost prins în momentul în care încerca să vândă 30 grame de cannabis”, a declarat pentru  Mediafax comisarul-şef Silviu Văcaru.

Conform sursei citate, în acest caz lucrătorii de la Crimă Organizată au făcut şapte percheziţii domiciliare, câte una la Bucureşti şi în localitatea Vâlcele (Olt) şi alte cinci în judeţul Gorj.

“Au fost depistate alte 600 de grame de cannabis, în urma acestor percheziţii. La locuinţa unuia dintre membri grupării, cel de la Vâlcele, a fost descoperită o plantaţie de cannabis”, a mai spus şeful BCCO Craiova.

Cei şase membri ai grupării au fost prezentaţi, la sfârşitul săptămânii trecute, magistraţilor de la Tribunalul Gorj, care au emis mandatele de arestare preventivă pe numele lor.

Cele mai citite

Mesajul lui Ciucă de 1 Decembrie

Preşedintele Senatului și al Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a transmis, astăzi, un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale."Iubirea de ţară stă în inimă...

Studiu. Unde intenționează să-și petreacă sărbătorile de iarnă românii în acest an

Cei mai mulţi români (64%) intenţionează să-şi petreacă sărbătorile de iarnă acasă, într-un cadru restrâns al familiei, în timp ce 21% optează pentru o...

Google sărbătorește Ziua Națională a României cu un doodle special

Motorul de căutare Google a marcat Ziua Naţională a României cu un doodle special dedicat Marii Uniri de la 1 decembrie 1918. Cei care au...
Ultima oră
Pe aceeași temă