30.6 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSpecialŞase morţi şi 16 răniţi, după ce un şofer egiptean a deschis...

Şase morţi şi 16 răniţi, după ce un şofer egiptean a deschis focul asupra pasagerilor

Cel puţin şase persoane au murit şi alte 16 au fost rănite, marţi, după ce şoferul unui autobuz aparţinând unei companii de construcţii a deschis focul asupra pasagerilor, au declarat surse din serviciile de securitate egiptene, citate de Mediafax.

Şoferul, care îi transporta pe muncitori către un şantier, a oprit autobuzul şi a deschis focul asupra pasagerilor. „Şoferul autobuzului firmei Arab Contractors transporta 22 de muncitori şi angajaţi din oraşul Haoudmdia (situat la circa 30 de kilometri vest de Cairo) către locul de muncă, la Gizeh. El a oprit brusc maşina în apropiere de satul Meniel Chiha”, la 20 de kilometri sud de capitala egipteană, au spus sursele.

„După aceea, a scos o armă automată şi a deschis focul asupra pasagerilor autobuzului, omorând pe loc şase dintre ei şi rănind alţi 16, care au fost transportaţi la spital”, au precizat oficiali din serviciile de securitate egiptene.

Motivele care l-au determinat pe şofer să deschidă focul nu sunt cunoscute. Poliţia l-a reţinut pe bărbat, despre care pasagerii autobuzului au afirmat că a suferit recent o depresie nervoasă.

Cele mai citite

Peste 400 de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă

Cel puțin până joi vor fi lucrări de înlocuire, modernizare şi reparaţii la conductele reţelei termice Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti SA anunţă că va interveni...
Ultima oră
Pe aceeași temă