0.3 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeSpecialŞase apartamente distruse complet în blocul din Sectorul 3 afectat ieri de...

Şase apartamente distruse complet în blocul din Sectorul 3 afectat ieri de incendiu. Întregul imobil a fost evacuat

Incendiul de ieri de la un bloc de patru etaje din Sectorul 3 al Capitalei a dus la distrugerea totală a şase apartamente de la mansarda clădirii.

Flăcărire izbucniseră tocmai la mansardă. Blocul întreg însă a fost evacuat, deşi structura de rezistenţă a clădirii nu a fost afectată, anunţă Mediafax, consemnând declaraţia purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile.

 

Locatarilor li s-a permis să intre în apartamente pentru a-şi lua diferite bunuri, dar momentan aceştia nu pot locui în imobil. Daniel Vasile a mai menţionat că angajaţii ISU vor efectua, luni, cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate care a fost cauza incendiului. De asemenea, poliţiştii criminalişti au făcut investigaţii la locul producerii incendiului. Focul a izbucnit, vineri seară, la mansarda unui bloc cu 51 de apartamente din zona 1 Decembrie din Capitală.

Unul dintre ofiţerii ISU care a ajuns printre primii la faţa locului, în jurul orei 18.00, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, deoarece se simţea rău în urma expunerii la fum. Acesta a fost externat ulterior. Toţi cei care se aflau în clădire au fost evacuaţi. Un bărbat de aproximativ 80 de ani, imobilizat, a fost scos din bloc de pompieri. Totodată, o femeie de aproximativ 50 de ani, care a suferit un atac de panică, a primit îngrijiri de la un echipaj SMURD. Incendiul a izbucnit, vineri, înainte de ora 18.00, iar la şase minute de la semnalarea sa au ajuns la faţa locului primele trei autospeciale de stingere, o autoscară, un echipaj de descarcerare şi unul SMURD. Incendiul a fost lichidat cu 17 autospeciale de stingere şi trei autoscări. De asemenea, au fost mobilizate trei echipaje de descarcerare şi trei ambulanţe SMURD.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă