21.5 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSpecialSapte drumuri nationale si cateva comune au disparut de pe harta judetului...

Sapte drumuri nationale si cateva comune au disparut de pe harta judetului Vrancea

Sapte drumuri nationale si cateva comune lipsesc din harta judetului Vrancea! Harta a fost realizata anul trecut, in 21.000 de exemplare, la comanda Consiliului Judetean. A costat 100.000 de lei. Acum, poate fi dusa la maculatura.
Din cele 11 drumuri nationale din judetul Vrancea, pe harta apar doar cele patru care purtau aceasta titulatura si in urma cu 6 ani, anunta Realitatea TV.

"Din 2003, 7 drumuri, din administrarea drumurilor judetene au trecut in administrarea drumurilor nationale pe baza unor hotarari de guvern", a precizat Emilia Murariu Radu, sef sectie Drumuri Nationale.

Si mai greu de explicat este absenta catorva comune, printre care Soveja, una dintre cele mai importante destinatii turistice ale judetului.

Pe cele 21.000 de exemplare ale hartii este trecuta comuna Sindrilari care, in realitate, este un sat al comunei Reghiu. Nici consilierii, nici seful Consiliului judetean Vrancea nu par sa stie cum a aparut aceasta harta.

"Nu stiu …Ele nu au comuna Soveja pe ele si au drumuri nationale care figureaza ca drumuri judetene. Pai nu, sunt drumuri nationale alea. Ele figureaza ca drumuri judetene… Nu stiu, scrieti-mi si va raspund",  a fost reactia presedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan.

Reprezentantii firmei care a realizat harta au refuzat sa faca vreo declaratie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă