29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialSănătatea şi sucurile naturale, o prioritate Bosch

Sănătatea şi sucurile naturale, o prioritate Bosch

Bosch pune la dispoziţia clienţilor săi o mare varietate de electrocasnice care ajută la pregătirea de sucuri sau preparate culinare sănătoase. De la storcătorul de fructe şi legume MES3000 la blenderele Mixxo quatro, clienţii Bosch pot trăi sănătos cu ajutorul electrocasnicelor Bosch moderne, eficiente energetic şi uşor de folosit.

Storcătorul de fructe şi legume MES3000 este ideal pentru prepararea rapidă şi uşoară de sucuri sută la sută naturale, din mere, fructe de pădure, morcovi, ţelină, fructe exotice sau orice alte fructe sau legume delicioase şi pline de vitamine care se pot face acum rapid, uşor şi igienic. Cu storcătorul Bosch se pot prepara sucuri proaspete, fără a mai fi necesară tăierea fructelor sau legumelor anterior procesării. Tubul de alimentare XXL (de 75 de milimetri) permite introducerea acestora întregi, iar filtrul cu micro-sită din oţel inoxidabil permite extragerea maximului de suc, valorificând fructele şi legumele până la ultima picătură. Recipientul pentru pulpa de fruct este detaşabil şi de capacitate mare (de 1,9 litri). Datorită funcţiei Active Motor Management, aparatul funcţionează doar dacă toate piesele au fost asamblate corect. Astfel, storcătorul de fructe şi ­legume Bosch nu reduce doar riscul de ­rănire, dar previne şi stropirea cu suc în toată bucătăria.

Modelele sunt disponibile în patru variante de culori: Bosch MES3000 (inox), Bosch MES20A0 (alb), Bosch MES20C0 (cherry) şi Bosch MES20G0 (verde). 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă