7.3 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeSpecialRompetrol a scumpit din nou benzina

Rompetrol a scumpit din nou benzina

Rompetrol a majorat miercuri, cu trei bani pe litru, pretul sortimentelor de benzina pe care le comercializeaza, a anuntat compania, citata de Mediafax.

Astfel, benzina Efix 95 costa 3,69 lei pe litru, in timp ce sortimentul Alto 101 poate fi cumparat cu 4,29 lei pe litru, se arata intr-un comunicat al Rompetrol.

Pretul la motorina ramane neschimbat. Astfel, un litru de motorina Efix Diesel costa 3,58 lei, iar gama Diesel Alto 55 se vinde cu 3,88 lei/litru.

Ultima majorare efectuata de companie a avut loc vineri, 15 mai, cand pretul la benzina a crescut cu patru bani pe litru, iar la motorina s-a majorat cu trei bani pe litru.

Preturile carburantilor comercializati in statiile Rompetrol Downstream pot varia cu s/- 5% fata de preturile de referinta.

Rompetrol este controlat de grupul kazah KazMunaiGaz.

Cele mai citite

Voleibalistele de la CSM Lugoj, aproape de sferturile Cupei Challenge

CSM Lugoj a făcut un pas important spre calificarea în sferturile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin, după ce a învins în...

Mesajul lui Ciucă de 1 Decembrie

Preşedintele Senatului și al Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a transmis, astăzi, un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale."Iubirea de ţară stă în inimă...

Mesajul lui Ciolacu de Ziua Națională

Mesajul de unitate al Zilei Naţionale ar trebui să fie prezent în orice acţiune a cetăţenilor, societăţii civile, mediului de afaceri, reprezentanţilor statului sau...
Ultima oră
Pe aceeași temă