33.5 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSpecialFOTO. Românii au pierdut podiumul la cea mai mare competiție de MTB...

FOTO. Românii au pierdut podiumul la cea mai mare competiție de MTB și BMX din țară

Riderii români nu au reușit să ajungă anul acesta pe podium la ediția a cincea a competiției de dirt jumping Dirt on Fire, care a avut loc în weekend, la Miercurea Ciuc.

Cea mai mare competiție de BMX și MTB din România a reunit rideri din toate colțurile lumii care au impresionat juriul și publicul cu trickuri spectaculoase și sărituri înalte pe traseul de dirt jumping din parcul Ridemore. 

Tisza Gergo, un rider de numai 17 ani din Ungaria, a câștigat la categoria MTB, după o evoluție foarte bună. Locurile doi și trei le-au revenit lui Tomas Zejda (Cehia), câștigătorul de anul trecut, și de Nicolas Terrier, din Franța. La categoria BMX, câștigător a fost desemnat polonezul Dawid Godziek, urmat de riderii Szabo Konrad și Jozsa Danny, ambii din Ungaria.

La finalul competiției, riderii s-au mai adunat o dată și au evoluat pentru proba “Best trick”, iar juriul i-a desemnat fruntași pe Dan Miller (Cehia), la categoria MTB, și Dawid Godziek, la categoria BMX.

Anul acesta, competiția Dirt on Fire a devenit parte din circuitul internațional oficial al competițiilor de Freeride Mountain Bike, FMB World Tour. 

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini spectaculoase din timpul competiției Dirt on fire 2015.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă