13.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialREZULTATE BACALAUREAT 2011: Află notele din judeţul Harghita

REZULTATE BACALAUREAT 2011: Află notele din judeţul Harghita

Ministerul Educaţiei a afişat rezultatele la examenul de bacalaureat 2011, sesiunea de toamnă. 1100 de elevi din judeţul Harghita au susţinut din nou examenul de maturitate, iar promovabilitatea a fost scăzută.

Procentul de promovabilitate la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat este de 12,2 în judeţul Harghita, faţă de 67,41 la sută cât s-a înregistrat în sesiunea de vară.

Rezultatele obţinute de absolvenţii din Harghita au fost transmise către Ministerul Educaţiei şi pot fi vizualizate aici.

REZULTATE BACALAUREAT 2011 JUDEŢUL HARGHITA

Candidaţii pot depune contestaţii în data de 4 septembrie în intervalul orar 16.00-20.00, urmând ca pe 7 septembrie să fie afişate notele finale.

Sesiunea de toamnă a bacalaureatului a început în 22 august, pentru examinări fiind înscrişi 109.595 de candidaţi, cu aproape 40.000 mai mulţi decât în 2010.

Promovabilitatea la examenul de bacalaureat din vară în judeţul Harghita a fost de doar 67,41 la sută.

Cele mai citite

Cum ar putea arăta noua conducere a BNR. Votul urmează să aibă loc marți

Procesul de selecție pentru noua conducere a Băncii Naționale a României (BNR) devine din ce în ce mai contestat, în special în ceea ce...

S-a dat ordin de evacuare pentru 1200 de persoane vulnerabile

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgență a decis evacuarea celor care locuiesc pe albia râurilor şi în zonele cu potenţial de risc la inundaţii Este...

Ciclonul Ashley: Sunt așteptate precipitații de până la 80l/metru pătrat. Sfaturi pentru populație

Ciclonul mediteraneean Ashley va aduce ploi abundente și vijelii în toată țara până luni, au transmis meteorologii ANM. Se estimează că în anumite zone...
Ultima oră
Pe aceeași temă