11.1 C
București
joi, 23 septembrie 2021

REVISTA PRESEI. Soții Bodnariu sunt puși sub urmărire penală în Norvegia

Ziarul Adevărul anunță că soții Bodnariu sunt puşi sub urmărire penală de procurorii norvegieni, pentru violenţe asupra copiilor.

Ancheta desfăşurată de către Procuratura din Norvegia, independentă de investigaţia realizată de sistemul de Protecţie a Copilului (Barnevernet), a stabilit ca Marius şi Ruth Bodnariu să fie puşi sub urmărire penală pentru violenţe în creşterea celor cinci copii ai lor.

Ziarul Libertatea informează că „Profesorii și elevii navetiști ar putea avea locuințe de serviciu”.

Pentru a le ușura munca dascălilor, dar și pentru a-i  ajuta pe elevi, aleșii se gândesc la o propunere legislativă prin care să ceară ca în acele localități în care se face naveta, pentru ca dascălii și copii să ajungă la școală, să se construiască locuințe sociale în care să stea locuiască profesorii și copii.

Evenimentul Zilei scrie despre „Trecutul tumultos al judecătoarei care a plecat de la SRI și vrea în CSM. Legăturile soțului cu Ovidiu Tender, Alina Bica și fostul senator Traian Rece”.

„Nu știm cine sau ce a îndemnat- o pe Lavinia Coțofană, fost ofițer SRI ajuns magistrat în Judecătoria Curtici (Arad), să facă pasul spre Consiliul Superior al Magistraturii și astfel să se expună public cu avere și cu probleme șocante de familie. Căci, dacă rămânea judecător la Curtici, nimeni n-ar fi aflat că a fost angajata SRI timp de 11 ani, că soțul are o condamnare, că ea a fost cercetată disciplinar sau că e putredă de bogată. Povestea ei, însă, devoalează practici grave, ce merită analizate chiar de CSM”.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă