22.5 C
Bucharest
Sunday, 24 September 2023
HomeSpecialREVISTA PRESEI: Corneliu Dobriţoiu vrea să jefuiască Ministerul Apărării

REVISTA PRESEI: Corneliu Dobriţoiu vrea să jefuiască Ministerul Apărării

“Tupeu băsescian la Parlamentul European. EBA vrea procurori europeni să-l apere pe taică-su de popor”, titrează Cotidianul în ediţia de joi:”Elenei Băsescu nu-i ajunge faptul că haitele de procurori s-au năpustit asupra oamenilor care au votat pentru alungarea lui taică-su din fruntea ţării, ea vrea şi procurori europeni care să facă acelaşi lucru, să bage frica în oameni astfel încât nimeni să nu mai îndrăznească vreodată să voteze împotriva clanului Băsescu!

În acest sens, EBA a interpelat Comisia Europeană cu privire la modul în care viitorul Parchet European va acţiona pentru ‘funcţionarea statului de drept în România’ şi pentru ‘prevenirea unor atacuri precum cele din iulie-august 2012 asupra unor instituţii fundamentale’ (aşa cum interpretează ea şi ceilalţi portocalii votul majoritar pentru demiterea lui Băsescu!)”.

“Corneliu Dobriţoiu vrea să jefuiască Ministerul Apărării”, aflăm din Curentul: “Ministrul Apărării, liberalul Corneliu Dobriţoiu, candidat din partea USL pentru un post de senator în Colegiul 11 Bucureşti, nu pierde nicio ocazie pentru a ne vorbi despre grija sa pentru armată, pentru bugetul vlăguit al acestei instituţii fundamentale a statului şi bineînţeles pentru soldaţii români gata să se sacrifice oricând pentru ţară, chiar dacă au solde mici şi dotări învechite.

Asta la nivel de declaraţii, pentru că prin acţiunile sale Corneliu Dobriţoiu dovedeşte că nu respectă instituţia pe care o conduce vremelnic, din moment ce nu a avut nicio reţinere să dea în judecată tocmai ministerul pe care-l conduce. Motivul acţiunii sale e cât se poate de simplu, dar şi jenant pentru un om politic care ne vorbeşte zilnic de interesul naţional”.

“Prefectura Buzău a păcălit statul român. Văcarul satului a ajuns ‘Regele pădurilor'”, scrie şi Evenimentul zilei: “Fostul prefect de Buzău şi magistraţii Judecătoriei Pătârlagele au reuşit să-l facă milionar în euro pe Gheorghe Ceteraş, fostul văcar din Ţăndărei.

Acum, acesta este proprietar peste pădurile din nordul judeţului. Cu complicitatea funcţionarilor statului, sub ochii magistraţilor, au fost date mii de hectare de păduri. Ceteraş cere retrocedarea altor mii de hectare în judeţul Covasna”.

Cele mai citite

Horoscopul zilei, duminică, 24 septembrie 2023. Revelatiile unor noi începuturi. Cum ne va schimba această zi?

Intensitatea zilei creste odata cu tranzitia Lunii in Varsator, crescandu-ne dorinta de a ne dezvolta si de a ne transforma intr-un mod pozitiv....
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies