3.4 C
Bucharest
Tuesday, 28 November 2023
HomeSpecialRestricţiile de trafic pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, au fost...

Restricţiile de trafic pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, au fost ridicate

UPDATE. Restricţiile de trafic impuse pe DN 1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, din cauza aglomeraţiei, au fost ridicate.

 

Circulaţia rutieră de pe DN1 a fost deviată, vineri, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, din cauza aglomeraţiei.

Măsura devierii circulaţiei a fost luată începând cu ora 13.30, din cauza aglomeraţiei de pe DN1, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Aproximativ 25.000 de turişti au petrecut Crăciunul în staţiunile de pe Valea Prahovei. Potrivit operatorilor din turism, gradul de ocupare a locurilor de cazare omologate din staţiuni a depăşit 70 la sută, iar în cazul pensiunilor şi vilelor locurile de cazare au fost ocupate în totalitate.

Hotelierii din staţiunile de pe Valea Prahovei au avut de sărbători oferte pornind de la 430 de lei de persoană pentru trei nopţi de cazare, de Crăciun, la o vilă din Buşteni şi ajungând la 1.900 de euro pentru două persoane, pentru cinci nopţi de cazare, de Revelion, într-un hotel de lux din Azuga.

Pe lângă turiştii care s-au cazat în unităţile hoteliere, câteva mii de români care deţin case de vacanţă pe Valea Prahovei au petrecut Crăciunul la munte.

Cele mai citite

Hamas a eliberat încă 11 ostatici răpiți pe 7 octombrie

Armata israeliană a anunțat că alți unsprezece ostatici răpiţi pe 7 octombrie în cursul atacului Hamas au fost eliberați și se află în drum...

Relația cu China

China s-a schimbat cel mai mult și a schimbat cel mai mult lumea în timpul nostru, încât acțiunile ei au repercusiuni oriunde. De aceea,...

Președintele Iohannis se va întâlni cu liderii Bisericii Greco-Catolice

Președintele Klaus Iohannis se va întâlni cu liderii Bisericii Greco-Catolice din România, anunță un comunicat transmis de Administrația Prezidențială. Evenimentele la care participă șeful statului...
Ultima oră
Pe aceeași temă