24.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialRestricţii de trafic în Capitală pentru meciul FCSB – Dinamo. Peste 400...

Restricţii de trafic în Capitală pentru meciul FCSB – Dinamo. Peste 400 de jandarmi asigură ordinea publică

Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că mai multe restricţii de trafic vor fi instituite în Capitală, duminică, de la ora 18.00, cu ocazia meciului de fotbal FCSB – Dinamo Bucureşti, ce va începe la ora 20:30, pe Arena Naţională.

Astfel, începând cu ora 18:00, se restricţionează traficul rutier, cu excepţia R.A.T.B., progresiv, pe străzile Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson; Str. Pierre de Coubertin, între Şos. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson; Bd. Basarabia între Piaţa Muncii şi Bd. Chişinău, dar şi pe Str. Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu.

Jandarmeria Capitalei anunţă că accesul suporterilor echipei F.C. DINAMO Bucureşti se va face doar prin intrarea situată pe B-dul Pierre de Coubertin, în timp ce intrările din B-dul Basarabia şi strada Maior Coravu vor fi rezervate suporterilor echipei F.C.S.B.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30, doar pe bază de bilete sau invitaţii.

De asemenea, peste 400 de jandarmi, din cadrul Jandarmeriei Capitalei, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal. Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. Legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă