Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO Parlametare 2012: Politici fiscale pentru o Românie competitivă, cu Gabriel Biriş

Gabriel Biriş, asociat fondator al Casei de avocatură Biriş Goran, a intrat pe scena politică, fiind vicepreşedinte al Partidului Forţa Civică. El va candida la alegerile parlamentare de luna viitoare din partea ARD, în colegiul 3 ...

Share

Romania libera 0 comentarii

13.11.2012 - 18:48

Gabriel Biriş, asociat fondator al Casei de avocatură Biriş Goran, a intrat pe scena politică, fiind vicepreşedinte al Partidului Forţa Civică. El va candida la alegerile parlamentare de luna viitoare din partea ARD, în colegiul 3 din sectorul 1 al Capitalei. Biriş are o experienţă vastă în domeniul fiscalităţii, printre cele mai importante cărţi publicate numărându-se „Despre Fiscalitate şi competitivitate" şi „Despre Fiscalitate şi bun simţ". Urmăreşte aici emisiunea Dezbaterile RL pentru a afla propunerile lui Biriş pentru o Românie competitivă.

Vocea ta se face auzită în emisiunea Dezbaterile RL. Scrie mai jos întrebările sau mesajele tale pentru Gabriel Biriş, iar ele vor fi transmise invitatului în direct.

Licenţiat în drept în anul 2000, dar şi absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti în 1995, Biriş şi-a început cariera ca şi consultant pe servicii de consultanţă fiscală. Începutul anilor 2000 l-au adus în fruntea Haarmann Hemmelrath Romania, companie de consultanţă în domeniul juridic, ca din 2006 până în prezent să fie avocat asociat coordonator al casei de avocatură  Biriş Goran SCPA.

Floare Comşea analizează alături de invitaţii săi, oameni de afaceri sau persoane publice importante, subiectele momentului din domenii precum economic, social sau politic. Urmăreşte emisiunea radio online "Dezbaterile României libere" pe romanialibera.ro şi radiolynx.ro în fiecare miercuri între orele 13.00-14.00.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...