Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO Dezbaterile RL| Criza economică şi politicul - cu Matei Păun, BAC România

În contextul alegerilor parlamentare dar şi ale schimbărilor la nivel înalt în cele mai puternice ţări din lume, SUA şi China, Matei Păun, fondator şi managing partner BAC Investment Bank, ne vorbeşte despre ...

Share

Romania libera 0 comentarii

06.11.2012 - 16:30

În contextul alegerilor parlamentare dar şi ale schimbărilor la nivel înalt în cele mai puternice ţări din lume, SUA şi China, Matei Păun, fondator şi managing partner BAC Investment Bank, ne vorbeşte despre implicaţiile politicului în economie şi nu în ultimul rând despre criză. 

BAC este un grup regional de bănci de investiţii axat pe servicii de corporate finance (finanţarea întreprinderilor) şi consultanţă pentru piaţa de capital în economiile emergente din Europa, cu birouri la Bucureşti, Sofia, Belgrad şi Minsk.

Floare Comşea analizează alături de invitaţii săi, oameni de afaceri sau persoane publice importante, subiectele momentului din domenii precum economic, social sau politic. Urmăreşte emisiunea radio online "Dezbaterile României libere" pe romanialibera.ro şi radiolynx.ro în fiecare miercuri între orele 13.00-14.00. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...