30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleFoodInvitatie la prostitutie legala in Cehia

Invitatie la prostitutie legala in Cehia

» "Redlight Prague", "cartierul rosu" al Pragai, le invita prin Internet pe romance sa practice prostitutia in capitala Cehiei.
» Oferta le imbie sa se expuna in vitrine in "cel mai mare parc de distractii pentru adulti din Europa Centrala".
» Castigurile nu sunt impozitate in Cehia, pentru ca fetele vor lucra ca "artisti activi", fara obligatii fiscale.

Praga incearca sa devina un al doilea centru al prostitutiei legale din Europa, dupa Amsterdam, asa ca cehii au creat, dupa model olandez, un asa-zis "cartier rosu" sub forma unui parc de distractii pentru adulti, denumit chiar "Redlight Prague". Vizitatorii beneficiaza aici de servicii sexuale, in ShowPark, dar si de oferte mai soft gen "bikini party", "dream nurse party" sau "pijamas party". Iar pentru alte genuri de distractii exista shopuri erotice si baruri erotice.
Pentru aceste servicii, administratorii cehi ai parcului au nevoie de prestatoare si s-au gandit sa apeleze, pe langa cehoaice, la romance, unguroaice, ucrainence sau rusoaice. Iar conform povestirilor de pe forumurile cehe, chiar si la femei sud-americance.

Pentru fetele din Romania, cehii au creat un site special in care acestora li se dau toate datele necesare pentru a ajunge in Praga, la treaba. "Cu un click aici voi face toate aranjamentele necesare", astfel incepe aventura, intai electronica, spre Cehia.

Tarif standard: 50 euro pentru 30 de minute
Ce trebuie sa faca o tanara odata ajunsa acolo? In primul rand, sa stea intr-o vitrina si sa fie cat mai atractiva. "In fiecare zi, peste 300 de clienti solvabili vor trece printr-un coridor in jurul camerei dumneavoastra, in functie de sezonul turistic sau de zilele speciale din timpul anului; totusi, numarul vizitatorilor poate fi de cateva ori mai mare. Va adresati vizitatorilor si va sustineti programul privat in camera dumneavoastra. Veti stabili absolut singure personajul si tariful programului dumneavoastra. Puteti adopta modelul comun de 50 euro pentru 30 minute sau puteti fixa un pret mai mare". Cehii se obliga sa asigure "servicii de tip hotelier pentru menaj, schimbarea lenjeriei de pat si a prosoapelor, aprovizionarea minibarului" si, nu in ultimul rand, securitatea "lucratoarelor". "Redlight Prague" il are ca partener pe un campion european ceh de arte martiale, Pavel Hakim Maier. Fetele isi platesc singure transportul pana la Praga, apoi o chirie zilnica de 130 de euro, pentru o camera care le sta la dispozitie 18 ore pe zi, intre 12.00 (ziua) si 06.00 (dimineata), sau 700 de euro pe sapte zile, pentru acelasi interval orar. Cazarea in Praga sau in imprejurimi pe perioada "timpului liber" e pe cont propriu. In schimb, reprezentantii Showpark le asigura pe doritoare ca nu li se percep nici un fel de comisioane pentru banii obtinuti din "distractia cu clientii". Mai pe romaneste, in parc nu exista "pesti", fetele lucrand chiar pe cont propriu.

Numarul de la Consulatul Romaniei, pentru urgente
Am incercat sa aflu mai multe detalii despre oferta facuta romancelor de catre cehi si am trimis un e-mail oficial la adresa indicata pe site. Nu mi-a raspuns nimeni, asa ca am optat pentru o identitate schimbata. Am pretins ca sunt o tanara dornica sa castige bani multi la Praga. Am primit urmatorul mesaj, scris intr-o romana stricata: "Este vorba de slujbe erotice pentru clienti. La noi nu sunteti siliti in nimic, deci ce slujbe oferiti la client depinde de dumneavoastra. Clienti va alegeti dumneavoastra care va plac, avem de la varsta 20 pana la 50 de ani. In caz de orice incident, aveti in camera alarma si chemati bodyguard. Puteti pleca oricand. Nimeni nu va va pune piedici. Ca sa va simtiti in siguranta numar de consulat (roman – n.r.) in Praga este 00420257210".

Apoi, am primit diverse informatii "utile", care nu erau o noutate, fiind prezente la loc de cinste si pe site. "Platiti chiria pentru camera pe langa care trec clientii, care va place il chemati in camera, ce faceti cu el este numai treaba voastra. Prima zi aveti chiria gratis, urmatoarele trei chirii aveti la jumatate de pret."
In fine, mi s-a comunicat ca deja acolo lucreaza romance. "Domnisoare din Romania isi iau in chirie camere la noi, nu trebuie sa va fie frica de faptul ca o sa fiti singura. La noi lucreaza multe fete care nu vorbesc engleza, nici ceha si se inteleg."
In fine, expeditorul informatiilor a tinut sa-mi dea si un "bonus": exista posibilitatea de a face "un ban in plus". Mai exact, as putea poza sau participa la filmari video.

500 euro pe zi, castig minim
Administratorii parcului le asigura pe fete ca nu risca nimic, nici macar din punct de vedere al autoritatilor cehe. Prostitutia in Cehia este legala de mai multi ani, iar intrarea Romaniei in Uniunea Europeana se dovedeste un avantaj. "Dupa aderarea la UE, este complet legal sa stati si sa lucrati in Show Park si nu se incalca nici o lege." Gazdele au rezolvat si problema fiscalitatii pentru tinere. "Veti lucra in Republica Ceha in calitate de artist activ, ocupatie independenta foarte profitabila. In calitate de artist activ dintr-o tara straina, nu aveti obligatii fiscale in Republica Ceha." Cehii sustin ca fetele care lucreaza in parc castiga zilnic intre 500 si 1.000 de euro.
Cu siguranta, administratorii stabilimentului – din dorinta de a determina femeile dispuse sa-si vanda corpul sa ia calea Cehiei – au omis o multime de dezavantaje si riscuri ale practicarii celei mai vechi meserii din lume in showparcul praghez.

Cele mai citite

TOP 5 abilităţi esenţiale care te vor propulsa în carieră

Indiferent de traseul pe care-l alegi în carieră, vei avea nevoie de mai mult decât cunoştinţe specifice pentru a avansa. Soft skills sau abilităţile...

Israelul și-ar fi amânat operațiunea de la Rafah (Gaza) pentru a se concentra asupra Iranului

Israelul și-ar fi "amânat" operațiunea militară din orașul Rafah, aflat în Fâșia Gaza, întrucât acum Israelul dorește să se concentreze asupra ripostei pe care...

Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Învățat despre utilitatea glonțului magic, Lucian Bode a lansat cel mai consistent mesaj de campanie electorală: “În vremuri grele, apar șacalii, care așteaptă un...
Ultima oră
Pe aceeași temă