20.4 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecial„Regele” asfaltului, stăpânul falsurilor. Cum să câştigi o licitaţie de peste 20...

„Regele” asfaltului, stăpânul falsurilor. Cum să câştigi o licitaţie de peste 20 de milioane de euro depunând acte false la dosar

Firma milionarului timişorean Georgică Cornu, Confort, a depus la o licitaţie pentru o lucrare la un drum judeţean un document al CNADNR falsificat. Acum două săptămâni s-a descoperit că aceeaşi firmă a depus acte falsificate la o licitaţie la Arad. Dacă în oraşul de pe Mureş licitaţia a fost anulată, la Mehedinţi licitaţia a fost câştigată de Confort.

În primăvara anului trecut, Consiliul Judeţean Mehedinţi a organizat o licitaţie pentru proiectul „Reabilitare DJ 606 (limită judeţ Dolj) – intersecţie DJ 566, judeţul Mehedinţi”. Concret, a fost scoasă la licitaţie lucrarea de modernizare a 65 de kilometri de drum judeţean, proiect în valoare de aproximativ 100 de milioane de lei, din care 85% sunt bani europeni. Printre participanţii la licitaţie s-au numărat şi firma SC Confort SA, deţinută de „regele asfaltului din Banat” Georgică Cornu, şi firma craioveană SC Erpia SRL (în asociere cu o societate din Bucureşti), scrie Adevarul.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă