3.6 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSpecialRecursul procurorilor in cazul Cioaca

Recursul procurorilor in cazul Cioaca

Recursul procurorilor la decizia Curtii de Apel Brasov de respingere a arestarii preventive a lui Cristian Cioaca, acuzat de accesare ilegala a casutei electronice a sotiei sale, Elodia Ghinescu, va fi judecat astazi la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Instanta Suprema a primit ieri dosarul de recurs, inaintat de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Brasov, la decizia Curtii de Apel Brasov de respingere a arestarii preventive a lui Cristian Cioaca in acest nou dosar. Aceeasi decizie a fost luata si in cazul lui Marius Adrian Nitu, cercetat in acelasi dosar.
Pe 14 noiembrie 2007, parintii avocatei au facut plangere penala la Tribunalul Brasov impotriva lui Cioaca pentru violarea corespondentei electronice a fiicei lor, spunand ca mesajele ar fi putut fi modificate de acesta pentru a-si denigra sotia. O zi mai tarziu, Baroul Brasov, din care face parte Elodia Ghinescu, a inaintat o plangere penala impotriva lui Cioaca si a asistentei avocatei, ca urmare a violarii corespondentei si a publicarii acesteia in presa.

10.00 dezbatere despre parlament si mass-media
Busteni
Masa rotunda cu tema "Parlament si mass-media: transparenta si informare. Spre un jurnalism parlamentar?" are loc la Busteni si este organizata de Secretariatul General al Camerei Deputatilor.

10.30 dezbatere despre stanga romaneasca
Hotel Intercontinental
Institutul "Ovidiu sincai", in cooperare cu Fundatia "Friedrich Ebert", organizeaza dezbaterea "Stanga romaneasca. Prezent si perspective".

11.00 conferinta de presa
a lui marko bela
Targu Mures
Este de asteptat ca presedintele UDMR, Marko Bela, sa vorbeasca despre desemnarea candidatilor Uniunii la alegerile locale, dar sa si comenteze avizul dat de presedintele Traian Basescu pentru inceperea urmaririi penale in cazul lui Nagy Zsolt.

Cele mai citite

Statele Unite vor desființa vizele pentru români din anul 2025, susține premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, cu prilejul vizitei sale în SUA, că Statele Unite vor renunța să mai ceară vize cetățenilor români începând cu...

Festivalul de film fantastic Dracula TiMes, parte a Dracula Film Festival, s-a încheiat

Dacre Stoker, stră-stră-nepotul lui Bram Stoker, autorul cărții Dracula (1897), a participat la Dracula TiMes cu prezentarea „Stoker on Stoker, Misterele din culisele scrierii...

Grefierii protestează în fața ICCJ, cerând plata salariilor restante

Grefieri din toate județele participă la un protest în fața sediului din București al Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ). Mitingul de protest este...
Ultima oră
Pe aceeași temă