20.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialRecepţie până dimineaţa pentru William şi Kate la Palatul Buckingham

Recepţie până dimineaţa pentru William şi Kate la Palatul Buckingham

După o nuntă vizionată de două miliarde de oameni din întreaga lume, noii căsătoriţi William şi Kate au sărbătorit aseară evenimentul, alături de aproximativ 300 de apropiaţi, în cadrul unei recepţii care a durat până la primele ore ale dimineţii, scrie Daily Mail, citat de Agerpres.

 

Pentru recepţie, Kate Middleton a schimbat rochia de mireasă cu o rochie de seară albă din satin – tot o creaţie McQueen, realizată de Sarah Burton – cu o centură brodată cu diamante rotunde, în timp ce William a ales un sacou la care a asortat un papion. Peste rochia care a amintit din nou de Grace Kelly, Kate a purtat un cardigan de angora alb, iar părul a fost lăsat liber.

Sora ei, Pippa, a ales pentru recepţie o rochie lungă, de culoarea smaraldului, fără mâneci, cu o broderie de diamante, la nivelul taliei, în faţă.

Regina Elisabeta a II-a şi soţul său, Prinţul Philip, au pus la dispoziţie Palatul Buckingham pentru recepţia găzduită de către tatăl lui William, Prinţul Charles.

Unul dintre cele mai aşteptate momente ale serii a fost discursul rostit de cavalerul lui William, fratele său, Prinţul Harry.

Principalul loc în care s-a desfăşurat petrecerea a fost sala de bal, cea mai mare din palatul cu 775 de camere, măsurând peste 36 de metri lungime şi 18 metri lăţime.

Oaspeţii s-au distrat şi în alte săli din aripa de vest a clădirii până la primele ore ale dimineţii.

După petrecere,William şi Kate şi-au petrecut prima noapte în calitate de cuplu căsătorit la Palat.

Cele mai citite

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...

Nevada va implementa un sistem de inteligență artificială pentru evaluarea solicitărilor de ajutor de șomaj

Oficialii din statul american Nevada au anunțat planurile de a introduce un sistem de inteligență artificială (A.I.) pentru a evalua cererile de ajutor de...
Ultima oră
Pe aceeași temă