13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialReacţia lui Constantin, după demisia lui Ponta: România are nevoie de stabilitate

Reacţia lui Constantin, după demisia lui Ponta: România are nevoie de stabilitate

Unul dintre liderii coaliției de guvernare, Daniel Constantin, a declarat, miercuri, că prioritatea partidelor politice este aceea de a asigura stabilitatea României.

“Cred că s-au spus toate lucrurile. Cuvântul cheie este “responsabilitate”, pentru a asigura stabilitatea economică și socială. Toate partidele şi-au spus câte un punct de vedere. Vom discuta cu președintele. Cred că astazi avem nevoie ca toate partidele să fie pregatite, astfel încat să creștem salariile, să creștem pensiile. Trebuie să asigurăm stabilitatea și să găsim soluții. Să ne gândim cum gasim cea mai bună soluție pentru a asigura această stabilitate.” 

Citește și:Premierul Victor Ponta a demisionat. Primele reacţii și propuneri

Premierul Victor Ponta a demisionat, miercuri dimineaţă, ca urmare a protestelor de marţi seară, când zecii de mii de oameni au ieşit în stradă pentru a cere demisiile celor răspunzători pentru incidentul din clubul Colectiv.

În urma incendiului au murit 32 de persoane, iar alte aproximativ 200 au fost rănite. În prezent, în spitalele din Bucureşti mai sunt internaţi 133 de pacienţi, dintre care 81 în stare critică şi gravă.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă