21.1 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialRCJ Farul, învinsă în ultimele secunde

RCJ Farul, învinsă în ultimele secunde

RCJ Farul a mers, sâmbătă, la Timişoara, pentru a juca împotriva Universităţii din localitate, echipă pe care nu a reuşit să o învingă în precedentele trei partide ale stagiunii Superligii de rugby. Constănţenii au fost la un pas de a se impune în fieful liderului, dar lipsa de concentrare din finalul jocului le-a permis bănăţenilor să îşi treacă în cont victoria.

 

Partida de la Timişoara a fost una echilibrată în marea ei parte, repriza secundă aparţinând însă oaspeţilor, care au fost la câteva secunde de primul succes în faţa principalei candidate la titlul de campioană.

Farul a deschis scorul, dar gazdele au replicat prin două eseuri. Ambele tabere şi-au mai trecut în cont câte o lovitură de pedeapsă astfel că, la finalul primei părţi, scorul era 15-6 în favoarea bănăţenilor.

Repriza a doua a fost condusă de oaspeţi. Aceştia au reuşit o lovitură de pedeapsă prin Dumond şi un eseu prin Sergio De La Harpe, transformat de acelaşi Dumond.

Farul a condus până în ultimul minut şi ceea ce părea o victorie sigură a fost năruită de eseul lui Lemnaru. Calafeteanu a transformat reuşita timişoareană şi partida s-a încheiat cu scorul de 22-16. Farul mai are şanse la locul secund, poziţie ce îi asigură avantajul terenului propriu în semifinale, dar acum depinde de jocul rezultatelor. 

Cele mai citite

Serghei Lavrov respinge ideea unui nou început în relațiile internaționale și critică Occidentul în cadrul Adunării ONU

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a exclus categoric posibilitatea unui nou început în relațiile internaționale, acuzând Occidentul de subminarea valorilor globalizării.  În discursul său...

Piața imobiliară din România, blocată într-o perioadă de stagnare: vânzările încetinesc, dar prețurile rămân ridicate

Piața imobiliară din România se confruntă cu o încetinire semnificativă, în contextul în care vânzările de apartamente scad, iar prețurile continuă să rămână la...

Lecția fiordurilor pentru drumurile din România

Norvegia a găsit soluția pentru reducerea accidentelor rutiere O analiză a proinfrastructura.ro arată că, între Oslo și Bergen, primele două orașe ale Norvegiei, există un...
Ultima oră
Pe aceeași temă