31.9 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSpecialRazboi mediatic intre Fox News si CNN

Razboi mediatic intre Fox News si CNN

Doua dintre cele mai importante retele de televiziune din Statele Unite, Fox News si CNN, se cearta din cauza relatarilor despre marsul de protest organizat in Washington, pe 12 septembrie.

Dupa ce, vineri, Fox News a publicat o reclama in Washington Post, in care se intreba de ce ABC, CBS, NBC, MSNBC si CNN au "ratat" evenimentul de pe 12 septembrie, oficialii CNN i-au acuzat pe cei de la Fox News ca sunt mincinosi, relateaza portalul TV Guide, consultat de ziare.com.

Rick Sanchez, prezentator la CNN, a declarat ca Fox nu a relatat, ci a distorsionat adevarul despre marsul de protest.

"Adevarul este ca noi prezentam stirile si am relatat indelung acest eveniment. Insa nu l-am promovat, pentru ca o organizatie adevarata de presa nu trebuie sa faca acest lucru", a spus Sanchez.

El a adaugat ca reclama Fox News a demonstrat lipsa de respect. "Este o ofensa la adresa mea si a colegilor mei, care isi risca viata pentru telespectatori, in Irak si Afganistan si in toata lumea, pentru a aduce stiri", a spus Sanchez.

Pe de alta parte, directorii Fox News, l-au luat peste picior pe Sanchez. "Va multumim foarte mult, mai ales lui Rick Sanchez, care a fost mereu un fraier", a declarat un director Fox, drept raspuns la acuzatia acestuia ca ar fi mintit in reclama.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă