0.6 C
Bucharest
Friday, 8 December 2023
HomeSpecialRadu Beligan și Maia Morgenstern, împreună în Leul Deșertului de Ziua Naţională...

Radu Beligan și Maia Morgenstern, împreună în Leul Deșertului de Ziua Naţională a României!

Doi actori de geniu – Radu Beligan și Maia Morgenstern –  vor fi împreună pe scenă, chiar de Ziua Naţională a României, în reprezentaţia extraordinară a spectacolului LEUL DEŞERTULUI, la Palatul Naţional al Copiilor!

Această nouă reprezentaţie a fost programată ca urmare a fabulosului succes la public de care se bucură LEUL DEŞERTULUI. Premiera piesei a avut loc la finalul lunii octombrie, iar toate reprezentaţiile susţinute până în prezent s-au derulat cu casa închisă. În Bucureşti spectacolul se joacă doar la Teatrul Tineretului (Palatul Naţional al Copiilor), iar biletele se găsesc la casa de bilete a instituţiei sau online pe startickets.ro, bilete.ro şi blt.ro.

Piesa, cu o distribuţie de excepţie ce îi include pe: RADU BELIGAN, MAIA MORGENSTERN, MIRCEA RUSU, LAMIA BELIGAN, GEORGE REMEŞ şi TANIA POPA cucereşte prin personajele pline de forţă şi acţiunea imprevizibilă, şi emoţionează prin momentele cheie ale piesei, de un umor spumos, dar şi de o mare intensitate.

Fiecare reprezentaţie cu LEUL DEŞERTULUI este un eveniment în sine în lumea teatrală românească, pentru că oferă publicului şansa de a-i vedea pentru prima oară împreună pe scenă pe RADU BELIGAN şi MAIA MORGENSTERN. Piesa, o comedie a cărei acţiune alertă este poziţionată în lumea plină de intrigi a unui cartel mafiot internaţional, a fost scrisă de Mona Radu special pentru cele două legende ale scenei, care se întâlnesc pentru prima oară în acelaşi spectacol.

Cariera prodigioasă a actriţei MAIA MORGENSTERN include nenumărate personaje memorabile, apariţii în aproape 20 de filme şi roluri în seriale TV.

RADU BELIGAN are o activitate impresionantă în teatru, film, televiziune şi radio, este membru de onoare al Academiei Române din 2004, iar din decembrie 2013 figurează în Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor încă în activitate pe scena unui teatru.

Biletele pentru reprezentaţiile cu LEUL DEŞERTULUI din 18 şi 24 noiembrie şi pentru celelalte spectacole găzduite de Teatrul Tineretului se găsesc la casa de bilete a Palatului Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi online pe startickets.ro, bilete.ro şi blt.ro.

În decursul lunii decembrie la Teatrul Tineretului (Palatul Naţional al Copiilor) sunt programate următoarele reprezentaţii:

Take, Ianke şi Cadîr (Ioan Gyuri Pascu, Niculae Urs, Doru Ana) – 22 decembrie

Fă-mi loc (Medeea Marinescu, Marius Manole) –23 decembrie

Cele mai citite

Un baron PSD deszăpezește drumurile din Tulcea până în 2025

Un fost deputat PSD, abonat la banii statului, dar în special la CJ Tulcea, va încasa peste 4 milioane de euro pentru deszăpezirea...

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, la DNA: Nicio decizie importantă nu era luată de domnul Cîţu fără domnul preşedinte

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a sosit vineri la DNA, în contextul anchetei privind achiziţiile de vaccinuri anti-COVID din pandemie, în care mai...

Ce-i de făcut  azi în România?

Schimbările democratice consacrate de Constituție (1992) au dus și în România la libertăți și drepturi fundamentale de care să se poată bucura fiecare cetățean....
Ultima oră
Pe aceeași temă