7.5 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeSpecialRadoi debuteaza maine la Al-Hilal

Radoi debuteaza maine la Al-Hilal

Mirel Radoi va juca maine pentru prima oara in campionatul Arabiei Saudite, el avand mari sanse sa fie titular in partida de campionat pe care Al-Hilal o va disputa in deplasare cu Al Nasr. Intr-un interviu publicat de Onlinesport, care citeaza agentia NewsIn, antrenorul lui Al-Hilal, Cosmin Olaroiu, spune ca Radoi are sanse sa se transfere la o echipa din vestul Europei, chiar daca evolueaza in campionatul Arabiei Saudite, mai ales ca exista cazuri de jucatori care au facut deja acest pas.
Tehnicianul crede ca informatiile privind caldura insuportabila la care se joaca meciurile in Arabia Saudita sunt doar povesti. "L-ati vazut in poze pe Mirel Radoi la antrenament? Era imbracat in trening, va spun eu.

 

Marti, la ora 17.00, erau 10 grade, eu avem geaca pe mine, iarna este frig aici. Cand este cald nu se joaca fotbal, adica din mai pana-n septembrie nu se joaca. Din septembrie pana-n octombrie este o caldura suportabila, dupa care vine iarna si pana-n februarie nu mai sunt calduri mari. Cand i-am spus sa-si ia geaca la el a inceput sa rada, acum sta cu geaca pe el. Sunt multi jucatori straini aici care se adapteaza, ai nostri de ce nu ar putea?" Olaroiu spune ca in scurt timp Radoi va avea alaturi si familia. "I-au pus la dispozitie o masina cu sofer care sa-l aduca in fiecare zi la antrenament. Acum l-au cazat la un hotel foarte bun, pana cand o sa-i termine formalitatile de instalare. In prezent, ii deschid cont, ii fac actele pentru permisul de munca care dureaza 40 de zile, legitimatia de jucator, viza medicala, ii dau un numar de telefon. Nu-i asa usor, mai ales pentru un jucator strain.

 

Chiar acum am discutat cu el. Azi urmeaza sa mearga sa vada o casa. Dupa ce primeste permisul de munca, se pot finaliza si formalitatile pentru obtinerea vizelor necesare familiei lui Radoi."
Fostul antrenor al Stelei nu crede ca poate deveni selectioner al Arabiei Saudite. "Sunt foarte legat de Al-Hilal, am o relatie foarte buna cu cei de aici, vor sa faca o treaba profesionista si numai decizia lor ma poate face sa-mi schimb parerea. Eu nu am fost contactat de nimeni din federatia lor, pentru ca nu discuta cu mine, eu am un manager care se ocupa de aceste aspecte. Presa lor m-a dat tot timpul ca varianta numarul unu pentru postul de selectioner, fiecare a comentat despre avantaje si dezavantaje."

» Cosmin Olaroiu a fost ferm atunci cand a fost intrebat cand il va folosi pe Mirel Radoi. "La data urmatorului meci, pe 23 ianuarie adica, cu Al Nasr. Atunci sa va asteptati la debutul oficial al lui Mirel Radoi la Al-Hilal".

Cele mai citite

Peste 2.400 de militari, la parada de Ziua Naționață din Capitală. Evenimentele de la Alba Iulia

Peste 2.400 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Autoritatea Vamală Română, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale...

Incendiu în Sectorul 5! Intervin mai multe autospeciale

Pompierii intervin în sectorul 5 al Capitalei, vineri, pentru a stinge un incendiu izbucnit la un grup de patru locuințe de pe Intrarea Herești. Potrivit...

Geoană, mesaj de Ziua Națională

După ce Moldova şi Ţara Românească au devenit o singură ţară, sentimentul unităţii a crescut şi toate teritoriile locuite de români au început să...
Ultima oră
Pe aceeași temă