5.3 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSpecialRA-APPS i-a gasit casa lui Boc

RA-APPS i-a gasit casa lui Boc

Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) i-a pus la dispozitie premierului Emil Boc trei variante de locuinte de serviciu in zona zero a Capitalei, in care seful Guvernului are posibilitatea sa se mute cu intreaga familie, sustin surse din cadrul regiei, citate de Mediafax.

"Sunt trei variante de apartamente in vila, pe un intreg nivel, in zona zero a Capitalei, care indeplinesc criteriile de securitate solicitate de Serviciul de Protectie si Paza", au declarat sursele, citate de Gandul.

In prezent, seful Executivului domiciliaza intr-un apartament situat pe Calea Victoriei din Bucuresti, in timp ce sotia si cele doua fiice locuiesc intr-un bloc din Cluj-Napoca.

Boc solicitase Secretariatului General al Guvernului (institutie in subordinea careia functioneaza RA-APPS), inca din februarie, sa i se puna la dispozitie o locuinta de protocol.

Secretarul general al Guvernului, Daniela Andreescu, declara atunci ca regia nu dispune inca de un astfel de spatiu care sa fie liber si asteapta eliberarea unei locuinte de fosti demnitari. Ea a precizat ca, din cate cunoaste, premierul isi plateste din propriul buzunar chiria la apartamentul pe care il ocupa in Bucuresti. Emil Boc declara atunci, la randul sau, ca locuinta de protocol nu reprezinta o prioritate pentru el, fiind un subiect important mai mult pentru SPP si SGG, din ratiuni de securitate.

Cele mai citite

Disoluția unui partid de laborator/ “Cine nu sare ia condamnare!”

Liderii tefeliștilor n-au mai sărit demult. După lansarea acuzațiilor de corupție formulate de DNA la adresa lui Vlad Voiculescu și a Ioanei Mihăilă, USR-ul s-a...

Familia Regală a României a găzduit o seară dedicată Curajului Civic

Marți, 28 noiembrie 2023, de la ora 18, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort au găzduit în Sufrageria de Stat...

Iohannis se întâlnește cu reprezentanții Bisericii Greco – Catolice la Blaj

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte, astăzi, la Blaj, cu Sinodul Episcopilor Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică şi va participa la un eveniment comemorativ...
Ultima oră
Pe aceeași temă